hur man byter en titel i en bil

hur man byter en titel i en bil

Skälen till varför du skulle behöva ändra titeln på en bil varierar beroende på omständigheterna. Det vanligaste omständigheter som kräver titel förändring är när bilen har sålts, med sig som present, ärvt eller på grund av en tillfredsställelse av panträtt. Processen att ändra ett fordons titel är ganska enkelt, men du måste besöka en gren av din statens Institutionen för motorfordon (DMV)

Du behöver:.
Fordonet fortfarande under garanti de
. Tillgång till lokala Ford-återförsäljare.


1.
Skaffa kontaktinformationen för din statens DMV. Du måste forskning Institutionen för motorfordon hemsida för att kontrollera kraven för att ändra en bil titel i samma skick som när du är bosatt.
2.
Besök Nevada DMV hemsida för att komma åt länk till din statens DMV (se Resurser), eller skriv frasen "DMV (din statens namn här)" på någon sökmotor för att få resultat.
3.
bort nummerplåtarna från bilen. Du kommer att behöva returnera dem till DMV. Om fordonet titel är bytt till en ny ägare, kommer den nya ägaren behöver för att säkra registreringsskyltar vid registreringen av fordonet. Detta måste göras innan Rubriken har ändrats.
4.
Skriv ner din signatur på baksidan av fordonets titel du förändras. Om du är säljaren, måste du skriva på baksidan av din nuvarande titel. Köparen är också skyldig att skriva på baksidan av titeln samt ge hans licensnummer.
5.
Fyll i all nödvändig information på baksidan av titeln. De flesta länderna kommer att kräva att du anger försäljningspriset, mätarställningen, försäljningsdatum och köparens uppgifter (namn och adress. ) Det är viktigt att du överför titeln så snart som möjligt, man kunde drabbas av påföljder från DMV efter 10 till 14 dagar efter dagen för försäljningen. Dock är den tidsram som utsetts varierar beroende på den stat där du bor.
6.
Ange "bevis korrigering" om vad du behöver ändra information som anges i din titel. Ändra adressen eller namnet på din auto titel kommer inte att kräva en titel överföringen, bara fram bevis för korrigering som en räkning med den nya adressen eller körkort med namnet korrigeringen.

tips och varningar


 • steg att följa vid byte av bil rubrik kan variera beroende på den stat som du bor i. Se till att forska i lagstiftningen i ditt stat.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper din första bil på ett smart sätt
  Definitionen av en förlängd garanti
  Hur vet jag vilket år min bil byggdes?
  tips på vad man ska leta efter när man köper en bil
  Bästa Begagnat vs förlängd garanti
  information för 1988 GMC Sierra
  registreringsskylt lagar i Ontario
  information om att köpa en ny bil
  Skillnaden mellan Toyota Se & le
  topp sport sedaner