hur att hitta en bil anpassad till mina behov

hur att hitta en bil anpassad till mina behov

Att köpa en bil är en spännande, om än ibland stressigt, händelse. Utsikterna att vara gratis att resa på egen hand-utan förlitar sig på allmänna kommunikationer eller behöva låna bil-är en av de mer lockande motiv för att äga en bil. Du valt i fordon bör påverkas av många faktorer, såsom din budget, personliga behov, estetik och andra skäl. Det bästa sättet att välja rätt bil är att först bestämma dina behov, sedan söka efter en bil baserad på dessa behov
1.
Bestäm din budget. Räkna ut vad du har råd under en handpenning och en månatlig betalning. Din budget ger dig möjlighet att avsevärt minska din bil val -. Någon bil som är utanför din budget bör nog inte anses vara en nödvändighet
2
Välj det antal platser du behöver. Om du har en familj, behöver du antagligen minst fyra platser (två fram och två där bak). Beroende på storleken på din familj kan du behöva flera platser, nu eller i framtiden.
3.
Bestäm om du vill ha en manuell växellåda eller automatisk transmission --- manuella växellådor i allmänhet får bättre gas körsträcka än automatlåda bilar. Kom ihåg att du behöver veta hur man kör en manuell växellåda. . Du kanske behöver lära andra i din familj hur man gör så bra
4
Låt dina klimat och din plats diktera om du behöver en bil med fyrhjulsdrift. Att köra en bil med fyrhjulsdrift kapacitet kan vara till stor hjälp i kalla klimat som upplever kraftiga snöfall eller bergig platser som kräver kör upp och ner branta vägar. Överväga detta alternativ om du planerar att ta bilen i terräng.
5.
Bestäm om du behöver någon "lyx" alternativ på din bil. Några modeller har lyxvaror som bak DVD-spelare, möjligheten att automatiskt fickparkera eller en kamera som visar vad som finns bakom dig när du säkerhetskopierar bilen. Om din budget tillåter dig att splurge på lyxvaror, fundera över hur mycket du vill eller behöver dem.
6.
Uppskatta hur ofta du planerar att köra fordonet. Denna uppskattning bör omfatta andel av tiden som du kommer att spendera kör i stan eller kör på motorvägen. Ju mer du planerar att köra bilen, desto viktigare att faktorer som bränsleekonomi och bensintank storlek blir.
7.
Jämför din uppskattning av hur ofta du planerar att köra med tänkta användningsområdet för fordonet. Till exempel, om du planerar att dra sportutrustning eller använder bilen för transport av material, kanske du måste offra bränsleekonomi för bål storlek.
8.
Använd en Internet-resurs för att söka efter bilar, baserat på den information som du samlat. På sajter som Autotrader. com och Cars. com kan du söka för bilar utifrån dina behov. Välj en bil som nästan matchar de behov du identifierat.
9.
Gör en lista på tre till fem bilar som tycks matcha dina behov. Utföra ytterligare forskning om dessa modeller för att utvärdera nivåer kundtillfredsställelse och säkerhetsfunktioner. Besök en återförsäljare och provkör varje fordon. Göra en bedömning efter att du ser hur bilen handtag.


Relaterade artiklar


hur man ska finansiera en bil från en privat säljare
hur man hittar en begagnad bil i min prisklass
hur man överför en bil titel i Tennessee
tips om hur man köper en begagnad bil med kvarstad innehavare titel
en lista över saker att kolla efter när man köper en begagnad bil
’95 Dodge Neon information
Lägga till ett namn på en bil titel i Alabama
fördelarna med att äga en Toyota Prius
hur man registrerar en bil utan titel
Mercedes modell information