Vilka är fördelarna med Jaguar Cars?

Vilka är fördelarna med Jaguar Cars?

En Jaguar har en mängd funktioner som gör den till en av de mest lyxiga bilar som finns idag. . Jaguar kombinerar även en elegant design med en motor anpassad för hög prestanda. Alla dessa egenskaper som bilen från andra lyxbilar. Jaguars bilar är snabb och har ett elegant utseende.

Komfort

Jaguar gör sitt bästa för att förarna är bekväma. Sätena är gjorda med italienskt läder och är vadderade och uppvärmda. Både bakre och främre sätena har en klimat-kontroll inställning som gör att varm eller kall luft att filtrera genom dem för exakt temperaturkontroll. Varje motor är byggd med komponent sälar, som används för att minska buller. Fönstren är förberedda med akustisk-laminerat fönsterglas som också minskar bullret.

Säkerhet och prestanda

Med u00A3 461-meter vridmoment och hästkrafter som sträcker sig mellan 470 till 510, Jaguar bilar har snabba, starka motorer, men de är också mekaniskt sund och säker. Till exempel är Jaguar bilar som tillverkas med en adaptiv fjädring med stötdämpare som automatiskt anpassar sig till vägförhållanden och bakre differentialer. Den adaptiva fjädring försäkrar att hjulen fast grepp i marken i nästan alla situationer. Ratten och pedaler är gjorda lite större så att de blir enklare att använda, och de reglage och mätare är placerade mot mitten av fordonet för enklare visning.

Tekniska funktioner

Jaguars är gjorda med nyaste tekniken. Varje bil har satellit-navigering till stöd när man reser genom okända platser. Telefoner och andra trådlösa tjänster är tillgängliga i varje bil, och Jaguar använder den senaste trådlösa tekniken. Satellite radio är också installerat i varje bil, och alla dessa funktioner kan nås via en 7-tums skärm på instrumentbrädan. Du behöver inte oroa dig för att använda touch-screen-funktionen när du kör, eftersom bilen är utrustad med en röststyrd styrsystem.

Köparen Perks

Jaguar erbjuder körning klasser för människor som köper en ny bil. Detta är en kostnadsfri tjänst, och den låter dig veta mer om alla bilens funktioner, och även hur den fungerar säkert. Jaguars erbjuder en mängd olika stöd på ett körkort frågor, t. ex. haverier eller olyckor.

Bygg din egen

När du köper de flesta bilar, du ger en lista med tillbehör som du kan köpa, men Jaguar ger dig många fler alternativ. Tillsammans med valet av färg och stil kan du också välja din motor. Tre olika motoralternativ finns tillgängliga. En 440-watts ljudsystem normalt är installerad i varje bil, men du kan ersätta den med ett 1200-watt Premium Sound-systemet. Om du behöver baksätesentertainment kan du lägga till en 8-tums pekskärm multimediaspelare som kan spela filmer eller musik eller som kan ansluta till ett trådlöst nätverk.


Relaterade artiklar


hur man hyra en ekonomi bil
hur leasing, hyra bilar
hur man skapar en bil på en webbplats
Så här skickar bilar till Ukraina
förhandlar tips används bilköp
ford karossutformningar
Bästa Begagnat vs förlängd garanti
hur man ska finansiera en bil från en privat säljare
hur man köper din första bil på ett smart sätt
vad är negativt eget kapital på ett billån?