Mercedes modell information

Mercedes modell information

Mercedes Benz har att leverera högsta kvalitet bilar i över ett sekel, som producerar allt från sedaner och coupéer till lätta lastbilar, stadsjeepar och superbilar. MB har varit ett eftertraktat fordon för dignitärer och statschefer i många år, men med deras nuvarande modell line-up, kan nästan vem som helst ha en chans att köra en

Du behöver:.
Dator Internet.

Sedaner

MB erbjuder en sedan för att passa de flesta behov. Deras inträde nivå C-klass, som är deras bas modell fordon, är en av deras mest populära modeller. För den som söker lite mer utrymme finns det en MB E-klass. Nästa är MB flaggskepp, S-klassen. Erbjuder inte bara storleken utan makt, har S-klass varit en av många anledningar MB är en sådan framgång. Nytt för MB är CLS. Även om MB anser det vara en fyra-dörrars coupé med av låga vindrutan och linjer tak, fortfarande landar i sfären av sedanen.

Kupéer

För den som vill ha något lite sportigare och med två dörrar, erbjuder MB CLK coupé. CL-klass erbjuder samma överklagandet men med mer benutrymme. Detta med två dörrar lyx coupe liknar en MB S-klass minus de två bakre dörrar.

Roadsters

Roadsters har hårda toppar som vänd ner i taket för att vända en coupe till en cabriolet. MB har två olika modeller roadster, desto mindre blir SLK. SL är också en tvåsitsig som det är lillebror SLK, men det är större och kraftfullare.

Crossover

R-klass är inte riktigt en SUV och inte en hel vagn. Den har extra utrymme för barnen, extra DVD-spelare i nackstöden och gott om utrymme i bagageutrymmet.

Lätta lastbilar /stadsjeepar

MB GLK är startmotorn i MB lastbil lineupen. Det är en medelstor SUV som är gjord för att köras dagligen med lagom extra rum utan att bli betungande. M-klassen gjordes för den genomsnittliga kunden och är fortfarande ett populärt val för många MB förare. För dem som behöver en tredje raden för att plocka upp fotbollslag, har MB GL-klassen. Den MB G vagnen är en armé utseende SUV med gott om kraft.

Super Cars

Anses vara den bästa bilen någonsin byggts av många, är SLR ett djur av en bil. Med hjälp av RACE-tekniken, kolfiber och en hög effekt motor, är det ett fordon som få har sett och ännu färre har drivit. Och med basen prislapp på $ 495. 000 i SLR Roadster, det är knappt en överraskning.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra den gas körsträcka av små lastbilar
Hur gör jag filen för en förlorad titel i Wisconsin?
traditionella kontra plug in-hybridbilar
hur man blir en utbildad köpare
hur man kan minska miljöpåverkan under körning
registreringsskylt lagar i Ontario
hur man hyra en ekonomi bil
hur man registrerar ett fordon med en bärgning titel i Illinois
hur man hittar rätt bil för min familj
hur man får grossistledet värdet av ett fordon