Hur får man en Carfax

Hur får man en Carfax

Om begagnade fordon kunde tala, skulle många av dem har intressanta historier att berätta presumtiva köpare. Till exempel kan en begagnad bil har haft en titel fråga varit inblandad i en olycka eller kan ha lidit mekaniska problem. Lyckligtvis behöver du inte lämna allt åt slumpen när du köper en begagnad bil. Istället kan du välja att få bilens tillgängliga historia med en tjänst som tillhandahålls på Carfax. com

Du behöver:.
Fordonets identifieringsmärkning
. Kreditkort.


1.
Leta upp och skriva ner det 17-siffriga nummer fordonets identifieringsnummer (VIN) från det fordon för vilket du vill beställa en historia rapport. VIN ligger på vindrutan eller på passagerarsidan fönstret. Navigera till Carfax. com, eller använd länken i "Resurser" i den här artikeln.
2.
Klicka på fliken längst upp på hemsidan som säger "Beställ rapporter. " Din webbläsare kommer att omdirigeras till "Carfax fordon historia Rapporter Beställningsformulär. " Om du använder länken i "Resurser" i den här artikeln kommer du direkt till blanketten
3
Välj antal Carfax rapporter du vill köpa:. . 1 , 5 eller 10. Om du funderar på att köpa flera bilar, kommer du vill kan köpa fler rapporter än vad de enskilda alternativet kan du.
4.
Skriv ditt namn, postadress, e-postadress och kreditkort information i relevanta rutor på sidan och noggrant läsa "Kundavtal" innan du skickar din beställning.
5.
Skicka in din beställning genom att klicka på knappen "Skicka min beställning. " Skapa och bekräfta ett lösenord genom att välja något du kan komma ihåg som har mellan fyra och 20 tecken av antingen bokstäver, siffror eller en kombination av båda. Inga särskilda tecken eller symboler är tillåtna.
6.
Ange VIN för fordonet i rätt ruta och klicka på "Skicka". Detta nummer är en unik identifierare för fordonet, så rapporten information du får kommer att vara för fordon som är registrerat till det här numret.
7.
Gå till inloggningssidan nämns i avsnittet "Resurser "i denna artikel och logga in med e-postadressen du in under ditt köp samt lösenord som du skapade. Välj "Mina Carfax Reports" för att se de rapporter som finns tillgängliga för dig.

tips och varningar


 • Carfax erbjuder inte telefon beställningar.
 • du även kan komma något fordon historia rapporter du beställer från ditt e-postkonto . Klicka bara på länken som skickades till dig från historyreport @ Carfax. com för att föras direkt till rapporten.


 • Relaterade artiklar


  hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
  hur man förhandlar med en bilförsäljare
  Tips för att köpa en ny bil eller annat fordon
  hur man använder VIN-nummer för värdet av en begagnad bil
  hur man överför en titel florida bil med statliga
  Så här skickar bilar till Ukraina
  hur du anpassar en bil Lincoln Town
  en lista över saker att kolla efter när man köper en begagnad bil
  Hur vet jag vilket år min bil byggdes?
  Hur får man en Carfax