Hur får jag en titel för en namnlös fordon?

Hur får jag en titel för en namnlös fordon?

Om du äger en namnlös fordon, måste du skaffa en titel i ditt namn innan du kan försäkra, registrera eller använda den. De flesta stater hanterar detta problem genom att kräva att titeln sökanden in en statligt bestämd obligation och påförande av beteckningen "limmat" på intyget om titeln i fall titleholder ytor och kräver ersättning. Beloppet för obligationen är ofta större än det bokförda värdet av fordonet

Du behöver:.
Bevis på bosättning
. Foto-ID.
Uttalande av fysiska kontroller.
Officiella inspektionsrapporten.
Ansökan för bundna titel.


1.
Sök på exteriör och interiör av fordonet för fordonets identifieringsnummer. VIN är graverat på ytan, men platsen beror på fordonets märke, modell och år.
2.
Använd VIN att få ett fordon Historia rapport (se Resurser avsnitt). Denna rapport kommer att berätta om fordonet har anmälts stulet och om det finns en ägare av rekord. Om fordonet har anmälts stulet, vrid den till polisen. Om det inte har anmälts stulet och om det finns någon ägare av post, måste du ansöka om bundna titel.
3.
Kolla hemsidan för din statens Institutionen för motorfordon (eller motsvarande kontoret) att besluta om förfaranden för att ansöka om bundna titel. Ladda ner alla handlingar som krävs. Du kommer sannolikt att behöva en fysisk kontroll uttalande, en officiell inspektion formen och en ansökan om bundna titel.
4.
Fyll i den fysiska kontrollen form och underteckna den. Du kommer att behöva rapportera bilens märke, modell, färg och år tillsammans med VIN.
5.
Har fordonet transporteras till en statligt godkänd inspektör. Har inspektören undersöka fordonet och fyll i den officiella inspektionsrapporten.
6.
Fylla i och underteckna en ansökan om bundna titel. Du kommer att behöva rapportera detaljer ligga mot fordonet och förklara hur du kom i besittning av den. Om du köpte den, kan du behöva identifiera säljaren och upprätta en köpebrevet som du och säljaren måste skriva.
7.
Leverera ansökan om bundna titel, den officiella inspektionsrapport, den fysiska kontrollen form och bevis på statens hemvist (en lokal körkort räcker) till din statens DMV. DMV kommer att meddela dig skriftligen om belopp av obligationslånet Du måste sätta in.
8.
Ta DMV anmälan till någon större auto försäkringsgivare och köpa en borgen obligation i det belopp som DMV. Försäkringsgivaren kommer att fråga dig ett kvitto.
9.
Ta ditt kvitto till DMV (eller staten kontoret att frågor bunden titlar) och ansöka om en bunden titel. Din titel kommer att utfärdas inom ett par arbetsdagar.

Tips och varningar


 • Om titeln har försvunnit, men ägarens identitet är känd, gör duHelt enkelt har ägaren få en dubblett titel och överför till ditt namn.
 • bundna titel notation kvar på titeln för en lagstadgad period (vanligtvis tre år eller så). Om en annan person påstår äganderätt till din bil, han kan stämma dig. Om han vinner, kommer beloppet av domen tas ur din obligation, men du kan hålla fordonet.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en gratis Carfax rapport fordon historia
  hur man överför titeln på en bil i Pennsylvania
  hur man får en begagnad bil rapport historia
  hur man använder en platta fordon licens för ett fordon historia rapport
  hur man kan minska miljöpåverkan under körning
  hur man får grossistledet värdet av ett fordon
  hur man läser den nya bilen MSRP eller fönster klistermärke
  vad gör bilaffärer betala för bilar?
  hur du anpassar en Cheva
  hur man kan jämföra den gas körsträcka av små lastbilar