mest tillförlitliga små bilar

mest tillförlitliga små bilar

Med den ökande oron ständigt stigande kostnaderna för gas och den ständigt närvarande reparations-och underhållskostnader förknippade med att äga en bil, är det ingen överraskning att konsumenter letar efter mindre, mer tillförlitlig bilar i ökande antal. Lyckligtvis har många företag det finns som är specialiserade på betyg bilar, företag bil och enskilda modeller på saker såsom tillförlitlighet, samt andra faktorer. Dessa företag tillverkar alla årliga listor och medan de skiljer sig på många sätt, vissa bilar upp på lista efter lista. Dessa är de bilar att leta efter.

Hyundai Accent

Hyundai främsta inträde i subcompact genre av bilar får otroligt höga poäng på tillförlitlighet, även om det egentligen inte emot dessa höga betyg på många andra områden, och varumärket som helhet inte hade hamnat på JD Power and Associates tio mest pålitliga märken lista. Men bara för märket som helhet inte rang, det betyder inte att denna bil skall uteslutas, som det visas på flera "mest tillförlitliga"-listor, däribland Consumer Reports.

Toyota Prius

Inledningsvis introduceras som ett första rimliga hybridbilar i världen, denna kompakta bilen erbjudande från Toyota Motor Company ladorna uppmärksamhet som bara ett av många av detta märke är mycket pålitliga fordon. Trots den senaste tidens oro över en serie påminner om bilen, fortsätter den att förbli en av branschens mest pålitliga veteraner från en av världens mest ständigt pålitliga varumärken. På toppen av ett högt betyg för pålitlighet, bilen är också känd för sin fenomenala gas körsträcka.

Mazda Miata

Miata fortfarande den standard för sportiga roadsters och har alltid varit en solid val för den som letar efter enkla livability, klämmig roligt och top-notch tillförlitlighet alla i samma bil. Trots att bilen verkligen har genomgått många förändringar under årens lopp och blev större och lyxigare är det fortfarande sant att dess trovärdig sportbil rötter.

Lexus IS 300/350

Lexus som varumärke får toppriser för tillförlitlighet i JD Power and Associates funktionstester, och som en del av Toyota Motor Company, tillhör en lång tradition av hög standard och resultat för tillförlitlig prestanda-trots bolagets nyligen uppmärksammade problem. Denna speciella lilla lyx prestanda bil är en populär nybörjar sedan med dem som letar efter en solid, pålitlig och bekväm bil utan att vilja ge upp det roliga en Spunky motor och prestanda som härrör suspension kan ge.

Toyota Yaris

Ett annat erbjudande från Toyota, är detta mini-bil en enormt populära första gången ny bil för många människor. Dess billig kostnad, låga underhållskostnader och stora gas körsträcka, tillsammans med dess växande rykte för pålitlighet, gör det till en perfekt passform för många människor. Eftersom det är en del av de historiskt kända Toyota bil linje, är det ingen överraskning att Yaris får erkännande för att vara tillförlitliga, men dess plats i förgrunden för märkets tillförlitlighet betyg är en chock för många människor.


Relaterade artiklar


vad gör bilaffärer betala för bilar?
Hur man vet om en automatisk växellåda är bra eller dåligt
hur man registrerar ett fordon med en bärgning titel i Illinois
Så här skickar bilar till Ukraina
Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?
hur man läser den nya bilen MSRP eller fönster klistermärke
hur man avboka min bmw förlängd garanti
hur man får en helt gratis rapport bil vin
hur man får rubriker för gamla bilar
mest tillförlitliga små bilar