hur man tillbaka en hyrd bil att Chrysler

hur man tillbaka en hyrd bil att Chrysler

Auto leasing har blivit ett populärt alternativ till att köpa under senare år. När leasingperioden löper, är det dags att återlämna fordonet, om du inte planerar att köpa den. Varje tillverkare har olika förfaranden för uthyrning turn-ins, Chrysler kräver att fordonet vändas i en Chrysler återförsäljaravtal (eller annat du kommer att debiteras för transport). De rekommenderar också inspektera olika delar av fordonet innan du returnerar fordonet

Du behöver:. .
Penna och papper
Internet.


1.
Kontakta Chrysler återförsäljare där du för avsikt att återvända det leasade fordonet. Alla Chrysler återförsäljare är okej-det behöver inte vara den ursprungliga återförsäljaren. Be att få tala med den person som hanterar leasing turn-ins-och skriva ner hans eller hennes namn. Låt personen vet när du kommer fram (och se till att du har vägbeskrivning till återförsäljare).

Helst kontakt med återförsäljaravtalet bör göras ett par veckor innan hyresavtalet vända på priset.
2.
se över de finansiella villkoren för din hyra (finns på din leasingavtal). Chrysler leasingavtal har oftast en i slutet av leasingavgiften som du måste betala när du slår i fordonet.
3.
Granska körsträcka begränsningar som ingår i kontraktet. Kontraktet visar de högsta godtagbara körsträcka på din tur i datumen. Om körsträcka på din Chrysler är över detta kommer du bli skyldig att betala för det alltför körsträcka på det datum du sätter i fordonet. Om du inte har råd med översatsning avgift, kontakta Chrysler finansiella omedelbart-de kanske kan räkna ut en överenskommelse med dig.

miltal Översatsning Avgiften varierar från avtal till avtal. Läs det finstilta på din hyreskontrakt för att fastställa per kilometer laddning, och multiplicera det med antalet miles du är över gränsen.
4.
Inspektera insidan av fordonet . Leta efter saknade komponenter (såsom paneler, brytare och rattar) och delar, tårar och brännskador. Alla dessa punkter är avgiftsbelagda. Det exakta beloppet på avgiften varierar beroende på hur allvarligt-dock märka felet förväg kan du förbereda bekostnad.

Mindre interiör defekter som fläckar och märken är inte avgiftsbelagda.
5.
inspektera fordonets utsida. Använd "test kreditkort" att avgöra om du är skyldig pengar för repor, märken och bucklor. Placera ett kreditkort (eller en liknande storlek objekt) över felet, om kreditkortet helt täcker det, kommer du inte att debiteras (högst fem fel per bilplåt)

Inspektera däck och. fälgar. Om däcken är starkt slitna (tråd visar) kommer du att debiteras för ersättningsdäck. Om de stämmer (flera märken eller storlekar däck), kommer du att debiteras. Om hjulen skråmat, böjda eller skadade på annat sätt, kommer du att debiteras.

Inspektera vindrutan för fel. Du kommer inte att debiteras för mindre repor eller chips. Du kommer att debiteras för sprickor och hål, dock oberoende av deras storlek.
6.
Bort dina personliga saker från bilen innan föra den till generalagenten att slå den i. Dubbelklicka Kontrollera handskfacket, interiör förvaringsfack, CD-spelare (för-skivor) och bål.
7.
till att fordonet till återförsäljaren. Skriv i slutet av leasing pappersarbete och betala de nödvändiga avgift (er). Ordna så att någon ska hämta dig.


Relaterade artiklar


hur man överför en titel florida bil med statliga
hur man kan jämföra den gas körsträcka av bilar
en lista över saker att kolla efter när man köper en begagnad bil
hur man läser den nya bilen MSRP eller fönster klistermärke
Hur man vet om en automatisk växellåda är bra eller dåligt
hur man hittar vad garantin gäller på en Honda
hur man får rubriker för gamla bilar
hur man köper nya och gamla bilar
mest tillförlitliga små bilar
Hur vet jag vilket år min bil byggdes?