hur man köper nya och gamla bilar

hur man köper nya och gamla bilar

Så du funderar på att köpa en ny eller gammal bil. För att få rätt bil för dig till bästa pris, måste du sitta ner och göra din forskning. Låt dig inte skrämmas av återförsäljare och deras manipulativa taktik för att få dig att köpa. Bilen Inköpsprocessen kan minskas ner till bara några korta steg
1.
Få rätt information

inhämta information för att fordon för att jämföra och kontrast kan vara så enkelt som att gå på din dator. Var försiktig dock av kvaliteten i den information du får från varje webbplats. När man jämför bilmodeller, här är några av kategorierna bör du granska

Biltillverkaren Webbplatser -. Få grundläggande information från dessa platser. De kommer att erbjuda dig information om funktioner, garantier, modeller och lokala återförsäljare. De flesta sajter låter dig bygga din egen bil, vilket inte alltid betyder du kommer att finna att exakt kopia du syftar på partiets

Vehicle betyg -. Consumer Reports kan erbjuda recensioner på nya och gamla bilar.

bränsleekonomi-det är tryckt på bilar fönstret klistermärke och i broschyrer baseras på provning av Environmental Protection Agency (EPA). Mest tid var EPA uppskattar högre än din kommer att få för normal körning

Säkerhet betyg -. Krocktest och Rollover Resistance Betyg (särskilt för lastbilar och jeepar). Kontrollera också bak-effekter skydd på grund av graden av whiplashskador är hög från påkörningar bakifrån.
2.
Test Drive

Känn dig inte rusade genom bilhandlare för detta är ett stort beslut. När du får i bilen kolla interiören och ställ din plats bekvämt. Kontrollera pedal räckvidd och displayen på instrumentbrädan.

Prova att ta en rutt som har många väglag. Ta bilen i ett litet kvarter en också på thruway. Att ha en kompis eller nära anhörig i passagerarna sittplats rekommenderas för sin ståndpunkt.

Bestäm hur bra du kan bedöma ändarna av bilar. Du kanske köper en större bil än normalt så du behöver ha kännedom om var dina främre och bakre ändar är. Hantering och bromsning är avgörande för hur bekväm du känner dig på vägen. Ta allt detta i beaktande.
3.
CRUNCH NUMMER

en återförsäljare kan sälja en bil till varje pris. Gå in där beredd med korrekt prisinformation som i slutändan kan spara tusentals dollar. Om du vet ett pris du vill inte vara rädda för att tala ut. Min far köpte en 2005 Ford Escape för 4 tusen dollar under deras pris. Var sträng, sträng, och redo att gå ut om de inte respekterar din prissättning förhandla så länge det är rimligt.
4.
FINANSIERING

Det är viktigt att i förväg kvalificera sig för en auto lån före köpet som i gengäld håller alla finansiella arrangemang ur förhandlingarna om prissättning. Bilaffärer kommer att begränsa dina val av erbjudna lån och även märka upp sin ränta på lånen. Jämför räntor och folkbankerna när shoppa runt. Ring bilaffärer också att se om de har ett specialerbjudande på gång!


Relaterade artiklar


Hur finner ni ut finance april när man köper en bil?
hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
vad gör bilaffärer betala för bilar?
hur man avboka min bmw förlängd garanti
mest tillförlitliga små bilar
hur du anpassar en bil Lincoln Town
hur man förhandlar med en bilförsäljare
hur man får en helt gratis rapport bil vin
hur man läser VIN-nummer på en GM g-organ
hur man hittar VIN-nummer med hjälp av numret registreringsskylt