hur man hittar en begagnad bil till salu

hur man hittar en begagnad bil till salu

Att hitta en begagnad bil kan vara en av de mest överväldigande strävanden eftersom så många människor och företag försöker lossa begagnade fordon. Men eftersom det finns så många säljare kan köpare hitta bra erbjudanden för begagnade fordon på nätet, i tidningen, på lokal bilhandlare eller på auktion. För att starta på jakt efter en begagnad bil, vet vilken typ av fordon du vill och hur mycket du har råd att spendera

Bilar till salu


1.
Gå online till Craigslist. com, eller den sekretessbelagda delen av din lokaltidning för att hitta en förteckning över begagnade bilar till salu. På Craigslist, börja söka efter en begagnad bil genom att klicka på lämplig stad eller region, och sedan klicka på "Cars + Trucks" under "Till salu"-avsnittet. Du kan begränsa din sökning genom att ange vilken typ av bil du söker, till exempel en Honda Accord, och de lägsta och högsta belopp du vill spendera. Tidningar brukar ha sina fordon anges av biltillverkaren eller typen av fordon, till exempel "Truck. "
2.
Besök auktionssajter som eBay. Innan budgivningen på ett fordon, se till att du har läst den fullständiga beskrivningen av bilen, mailade säljaren några frågor om fordonet, och kontrollerat säljarens betyg och kommentarer. Dessutom förstår värdet av fordonet genom att gå till KBB. com och forska hur mycket liknande fordon sälja för i området så att du inte fastna i en budgivning krig som leder till överbud. Titta för fordon som är lokala. Besök en lokal säljare och provköra fordonet innan budgivning. Om budgivningen på ett fordon som är långt borta, ingår kostnad för fartyget fordonet i det slutliga priset.
3.
Hitta lokala bilauktioner. Du kan leta upp bilauktioner i telefonboken, eller slå upp dem i tidningen eller på Craigslist eftersom många annonsera på dessa platser. Se till att komma tidigt för att inspektera fordon före budgivningen börjar.
4.
Titta i din lokala tidning eller bilhandeln tidningen. De annonser är en gemensam plats för säljarna att lägga upp sina begagnade bilar. Auto branschtidningar kan plockas upp i livsmedelsbutiker eller snabbköp och lista begagnade bilar i ditt område.
5.
Gå till lokala används bilhandlare. Varje stad har oftast flera används bilhandlare. För att hitta lokala bilhandlare, bläddra igenom telefonboken eller ens leta efter bilhandlare på Craigslist, genom att välja "bilar lastbilar-med återförsäljare" i rullgardinsmenyn i sökvillkoret rutan
6.
Besök nya bilhandlare. Ny bilhandlare har ofta använt fordon som de har godtagit på inbyte. Vissa återförsäljare har också certifierade begagnade bilar, vilket innebär att fordonet fått en återförsäljare-certifierat inspektion och har verifierats att vara upp till en viss standard eller fått underhåll så att den upp till en viss standard.
7.
Drop in eller ring lokala bogsera meter eller yard bärgningen. Bogsera meter brukar ha begagnade fordon till försäljning eftersom många ägare inte har råd att plocka upp sina fordon. Men var försiktig: Blånor meter vanligtvis inte tillåter en potentiell köpare att göra något mer än slå på bilen, testkörning är oftast uteslutet. Och många ägare har sitt fordon dragna för det finns ett problem med fordonet. Men vissa fordon får bogseras på grund av parkeringsböter eller parkering i en "No Parking" zon. Se till att den potentiella kostnaden för att betala av sådana ytterligare avgifter som biljetter vid registreringen av fordonet.
8.
Kör runt kvarteret. Begagnade fordon kan ofta hittas genom att bara köra genom området. Privata ägare post ofta "Till salu"-skyltar på sina fordon. Även många stadsdelar har mycket eller gata som många ägare använder för att parkera bilar de har till salu.
9.
Fråga vänner och familj. Eftersom så många människor att sälja sina begagnade bilar, en vän eller familjemedlem kanske känner någon som säljer en bil eller kanske sälja en bil själva.


Relaterade artiklar


Hur får man en gratis Carfax rapport fordon historia
hur man läser VIN-nummer på en GM g-organ
hur man köper nya och gamla bilar
Vad händer om en ny bil har en defekt & inte inspekteras innan leverans?
hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
hur man läser den nya bilen MSRP eller fönster klistermärke
Så här skickar bilar till Ukraina
Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?
hur man hittar VIN-nummer med hjälp av numret registreringsskylt
Hur man vet om en automatisk växellåda är bra eller dåligt