hur man hittar VIN-nummer med hjälp av numret registreringsskylt

hur man hittar VIN-nummer med hjälp av numret registreringsskylt

Registreringsskylt nummer, stämplat på metall eller plast registreringsskyltar knutna till motorfordon och släpvagnar, staten utfärdade identifikationsnummer. Det bästa stället att få en upp-do-datum omvänd rekord registreringsskylt för att kunna placera ett antal fordon identifikation är på en statlig Vägverket eller kontor. Förarens Privacy Protection Act begränsar vem kan köra sådana DMV rapporter (se referens 1)
1.
Hitta en lokal DMV kontor. Politik som lämnar posten förfrågningar varierar från land till land, för att först kontrollera med din statliga DMV se över sina krav. För att hitta en lokal DMV kontor, gå till Onlinedmv. com och antingen välja ditt tillstånd i "Sök DMV av staten" menyn längst upp på sidan eller klicka på ditt tillstånd länken i den mellersta kolumnen. Efter att lokalisera en lokal DMV kontor, ringa eller skriva för att fråga om rekord hämtning politik.
2.
Bekanta dig med DPPA. Den DPPA skyddar integriteten hos människor genom att förbjuda utsläpp och användning av förarnas personliga information från fordon statliga motor poster (se referens 1). Dessa begränsningar innefattar som kan springa registreringsskylt nummer för att hämta information (såsom vins). De som har laglig rätt att köra registreringsskylt siffrorna ingår licensierade privatdetektiver, brottsbekämpning, arbetsgivare, de som har erhållit en övergång till sådan information från fordonets ägare och ägarna själva. Om du vill granska DPPA, gå till Epic. org, klicka på "politiska frågor" i det övre blåa fältet, bläddra ner på sidan och klicka på "Driving Records"-länken.
3.
Bifogar fordonsägaren till DMV. Om du inte är ägare till fordonet registreringsskylt, be ägaren att följa med dig till DMV kontoret för att placera en begäran om en registreringsskylt rapport. De flesta DMV kontor begära en ägare att kontrollera hans identitet genom att visa hans tillstånd körkort.
4.
Få ett undertecknat release. Om ägaren inte kan följa med dig till DMV kontoret, begäran erhålla en undertecknad release från ägaren (som inkluderar ägarens namn, körkortsnummer, registreringsnummer och ett uttryckligt godkännande för frisläppande av dokumentation för att registreringsskylt). De flesta DMV kontor kräver detta undertecknades release också notarized (för att läsa dina politik tillstånd DMV, se steg 1).
5.
Hyra en privatdetektiv. Om du har behörighet att få VIN genom en omvänd registreringsskylt kontrollera (se steg 2), behålla en privatdetektiv för att genomföra sökandet efter dig. Att hitta en kvalificerad utredare, kontakta din statliga professionell privatdetektiv förening. PI Magazine listar alla statliga privatdetektiv sammanslutningar (gå till Pimagazine. com, och under "PI Länkar"-menyn i det övre blåa fältet, välj "State Föreningar-USA. "


Relaterade artiklar


Hur man vet om en automatisk växellåda är bra eller dåligt
hur man får rubriker för gamla bilar
hur man läser den nya bilen MSRP eller fönster klistermärke
hur du anpassar en bil Lincoln Town
Vad händer om en ny bil har en defekt & inte inspekteras innan leverans?
hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
hur man registrerar ett fordon med en bärgning titel i Illinois
hur man hittar VIN-nummer med hjälp av numret registreringsskylt
Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?
Så här skickar bilar till Ukraina