Tips för att köpa en ny bil eller annat fordon

Tips för att köpa en ny bil eller annat fordon

bredvid ett hem, är ett fordon ofta den dyraste objekt som du kommer att köpa. Så det är viktigt att ta försiktiga åtgärder under köpprocessen för att undvika kostsamma misstag. Gör din forskning på förhand vet hur man förhandla fram ett pris och se till att du får all tillgänglig att köpa incitament.

Vet vad du har råd

Var realistisk beträffande den typ av fordon du har råd. Innan du besöker återförsäljare bestämma din prisklass via en online-kalkylator som den på Edmunds. com. Du måste känna din kredit värdering, som är tillgänglig från tjänster som Experian. com, TransUnion. com eller Equifax. com. Att göra detta läxor också förbereder dig för att förhandla med återförsäljaren.

Dra nytta av Incitament

Se till att du erbjuds alla tillgängliga incitament, såsom kontanter rabatter och låg ränta finansiering. Incitament kan variera beroende på var i landet du bor eller ens från återförsäljare för att återförsäljare i ett visst område, så studera återförsäljarens hemsida samt biltillverkaren webbplats. Kolla din lokala tidning för andra incitament eller reor.

Använd Internet

Många bilhandlare erbjuder nu försäljning över Internet avdelningar i vilka du kan arbeta med en säljare via e-post eller telefon. Vissa återförsäljare har även virtuella visningsrum, där man kan "gå runt" ett fordon för att se den från alla vinklar. Du kan få dina frågor besvarade och förhandla fram ett pris per e-post, vilket sparar tid och krångel med köpslående med en försäljare i person. Du kan även schemalägga en tid för att provköra det eller de fordon du funderar på att köpa.

Förhandla Pris

Använd aldrig endast en återförsäljare. När du har fått ett pris från en, kontakta ytterligare två för att se vad de kan erbjuda. Spela varje återförsäljare mot de andra tills du får lägsta möjliga pris. Använd Internet säljavdelningar för förhandlingar för att rädda dig från att besöka varje återförsäljare i person.

Undvik Extras

Bil återförsäljare kommer ofta försöker sälja dig extrafunktioner såsom tyg skydd eller rostskydd, är moderna bilar som tillverkats med beläggningar som skyddar mot rost, och du kan köpa billiga produkter för att skydda bilens klädsel vid rabatt eller fordonsindustrin butiker. Så hoppa över dessa add-on kostar.


Relaterade artiklar


en lista över saker att kolla efter när man köper en begagnad bil
hur man får en helt gratis rapport bil vin
hur man avboka min bmw förlängd garanti
hur man registrerar ett fordon med en bärgning titel i Illinois
Hur får man en gratis Carfax rapport fordon historia
hur man hittar en begagnad bil till salu
hur man tillbaka en hyrd bil att Chrysler
hur man hittar VIN-nummer med hjälp av numret registreringsskylt
mest tillförlitliga små bilar
hur man kan jämföra den gas körsträcka av små lastbilar