hur man avboka min bmw förlängd garanti

hur man avboka min bmw förlängd garanti

Alla nya BMW kommer med en garanti från tillverkaren. Som av 2010, var den ursprungliga fabriksgarantin på BMW i 4 år eller 50. 000 miles, beroende på vilket som uppnås först. Om du planerar på att hålla ditt fordon längre än någon av dessa perioder, du kanske vill köpa en förlängd garanti. De flesta återförsäljare erbjuder sina egna utökad garanti, och det finns många företag med enda syfte att tillhandahålla utvidgas fordon täckning. BMW Corporate erbjuder en sponsrad förlängd garanti kallas den ursprungliga planen ägaren skydd, och det ger en extra 2 år och 50. 000 miles täckning. Denna plan kan köpas av ursprungliga ägarna genom en BMW återförsäljare

Du behöver:.
Vehicle VIN
. Köpebrevet eller försäkring brev.


1.
Samla alla underlag du kan behöva. Om du sålt din bil behöver du en kopia av ditt köpebrevet. Om din bil skrevs av i en bilolycka, du måste intyg från ditt försäkringsbolag
2
vill avbryta ett återförsäljaravtal utfärdade garanti, hantera återförsälningskontorets ekonomichef. . . Om du vill avbryta den ursprungliga ägaren affären skydd planen direkt med BMW Nordamerika, ring nödvändiga leverantören och få detaljer om exakt hur du vill avbryta planen, som varje garanti plan har olika villkor.
3.
För den ursprungliga ägaren politik för skydd, kräver BMW Nordamerika en anledning för hävning och ett skrivet brev med uppgifter om inställda eller överföringen. Förbered ett undertecknat brev, bifoga en kopia av ditt, och post direkt till BMW Nordamerika.

Tips och varningar


 • bilens VIN kan hittas på nedre högra hörnet av vindrutan. VIN är en 17-teckensekvensen.
 • BMW: s ursprungliga ägaren utökad plan kan inte avbrytas bara för att du inte längre vill ha det. Du måste ha rättvis sak, till exempel försäljning av fordonet eller har ditt fordon uppgick i en bilolycka. En återbetalning kommer att utfärdas endast om försäkringen sägs upp skriftligen inom 30 dagar om förekomsten av orsaken till uppsägningen. Om du säljer din bil till en privatperson, för en avgift kan du överföra den ursprungliga politik ägaren skydd till den nya ägaren.
 • Det finns många typer av utökade garantier finns. De flesta återförsäljare erbjuder egna utökad garanti, inte nödvändigtvis som godkändes av BMW Nordamerika. Om du köper en förlängd garanti från återförsäljare, se till att du förstår villkoren.
 • Du har upp till utgången av den ursprungliga fabriksgarantin att köpa BMW: s ursprungliga politiska ägare skydd. Se till att du i förväg köpa nå utgångsdatum och körsträcka. Om du ens 1 mil över körsträcka begränsa eller din dejt-of-köp tiden har gått, kommer du att vara berättigat till täckning.
 • Om du ska köpa en förlängd garanti från tredje part, göra din due diligence i kontrollera tillförlitligheten av företaget. Utomstående garanti företag har varit kända för att visas på "bluff alert" listor.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra den gas körsträcka av bilar
  vad gör bilaffärer betala för bilar?
  Vad händer om en ny bil har en defekt & inte inspekteras innan leverans?
  hur man avboka min bmw förlängd garanti
  hur du anpassar en bil Lincoln Town
  hur man får en helt gratis rapport bil vin
  Så här skickar bilar till Ukraina
  hur man får rubriker för gamla bilar
  hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
  Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?