Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?

Hur kan jag lokalisera ett fordon jag ägt tidigare utan ett vin?

Om du någonsin har sålt en bil och undrade om det gick, kanske du kan svara på den frågan. Det finns flera sätt att spåra en bil du ägt tidigare, men utan VIN kan göra processen lite svårare. Med hjälp av information du har om bilen och den sista transaktionen, kan du spåra historia ägare och upptäck den aktuella platsen där fordonet

Du behöver:.
Månatliga betalningar och lån sikt information
. Finansiella miniräknare.


1.
Kontakta föregående köparen först. Titta igenom alla e-post och telefonnummer till den personen och försöka spåra dem. Om du bara har ett namn och tidigare adress, kan du använda den för att söka efter personen. Titta i telefonboken eller använda en online katalog.
2.
Betala för en online-tjänst för att spåra personen. Det kommer att kosta pengar, men om du ger dem den aktuella adressen och namnet på den person, kommer de att kunna ge dig det senast registrerade telefonnummer eller adress.
3.
Fråga den här personen om fordonet, och om de sålde den be dem om information om köparen. Du kan upprepa de två första stegen så många gånger som behövs för att spåra upp den nuvarande platsen för din gamla bil. Om du har tur kanske någon ner linjen har spelat in VIN-nummer som du kan använda för att lättare spåra fordonet.
4.
Ring DMV och begära information om bil. Du kan ge ett gammalt nummer registreringsskylt för dem att använda. Det finns ett antal giltiga skäl som gör att du kan be om denna information. Kontrollera med drivrutiner Policy Protection Act för att se om du har rätt att begära denna information.


Relaterade artiklar


hur man registrerar ett fordon med en bärgning titel i Illinois
hur man avboka min bmw förlängd garanti
hur man kan jämföra den gas körsträcka av bilar
hur man överför en Kentucky bil titel till en Illinois bil titel
Så här skickar bilar till Ukraina
Hur får man en gratis Carfax rapport fordon historia
hur du anpassar en bil Lincoln Town
Hur man vet om en automatisk växellåda är bra eller dåligt
vad gör bilaffärer betala för bilar?
hur man läser VIN-nummer på en GM g-organ