hur man rengör film av tonade rutor

hur man rengör film av tonade rutor

Automotive fönster färgbrytningssystem är ganska enkelt och okomplicerat. Nyanser Materialet är nästan bara skotas plast och det enda som gör det svårt att arbeta med är den extrema styrkan i lim som används i ansökan. Dessa lim är så starka att de måste behandlas på korrekt sätt och förberedas innan du kan hoppas att rengöra tonade film utanför fönstret. Även om du gör allt rätt, kan du lämna lite film bakom sig. Avsätt gott om tid för detta förfarande, eftersom du kommer att behöva det.

Du behöver:
soppåsar
. Sax.
Vatten.
Ammoniak.
Plast sprayflaska.
Gamla handdukar.
0000 stålull.
Pappershanddukar.
Rengöringsmedel för glas.
Rakblad.


1.
Välj en varm, solig dag att göra detta projekt. Börja tidigt, eftersom du behöver använda solen. Helst parkera bilen i ett öppet garage där du kan bara skjuta den genom garageportar att lägga ut det i solen.
2.
Välj ett fönster för att starta om, klipp längs sidorna av en plastpåse tills påsen är platt. Se till att du väljer en väska som är större än fönstret när du plattar ut den i ett enda lager.
3.
Spraya utsidan av fönstret med vatten med hjälp av en plast sprayflaska , lägg sedan plastpåse över den och jämna till det.
4.
Använd sax för att klippa runt sopsäck material för att göra det ungefär samma storlek och form som fönstret. Du kanske vill lämna lite extra på alla sidor. När du är klar, skala plast och ställ den åt sidan.
5.
Flytta till insidan av bilen och, om nödvändigt, lägga ut handdukar för att fånga upp eventuellt vätska som kan droppa ner bort av insidan av glaset. Spraya sedan på insidan av fönstret med ammoniak. Använder massor av ammoniak, och se till att du inte missar några fläckar.
6.
Försiktigt smidig den anpassade plast över insidan av fönstret. Ammoniaken kommer att hålla det på plats.
7.
Upprepa denna process för alla de tonade rutorna.
8.
Tryck bilen ut i solen där alla fönster får direkt solljus, och lämna den där i ungefär en timme.
9.
Använd fingrarna för att försöka skala plast och film från varje fönster. Din teknik är här viktigt, och du måste ta hänsyn till att nyanser materialet har två lager. Det är viktigt att skala bort båda lagren tillsammans, annars kommer du vara kvar med massor av sanering arbete. Börja i hörnet av varje fönster och skal långsamt. Om du tycker att filmen håller tätt mot glaset på sina ställen, spraya lite mer ammoniak i sprickorna. Detta kommer att hjälpa lösa upp limmet.
10.
Använd ett rakblad för att försiktigt skrapa bort några flingor av film som blev kvar under peeling processen.
11.
Scrub fönstren med fina 0. 000 stålull, spola av glaset med mer ammoniak som du går. Arbete i mindre avsnitt. Du kommer att se det sista av limmet börjar komma upp med stålull skura, och glaset börjar visas rent och klart igen.
12.
Torka alla fönster med fuktig hushållspapper, torka sedan dem alla med torr hushållspapper.
13.
Buff fönstren till en skina med hjälp av fönsterputs och hushållspapper.

tips och varningar


 • Om du har bakrutan avfrostnings att arbeta igenom fin tråd som fästs på bakrutan, det finns en mycket god chans att du kommer att skada dessa trådar i processen. Det finns egentligen inget du kan göra för att förhindra detta annat än arbete noga, ta din tid och hoppas på det bästa. Förhoppningsvis var du informeras om detta sannolikt när du hade brytning installerat. Om den bakre avfrostnings inte fungerar efter detta förfarande, måste du få dem ersättas.


 • Relaterade artiklar


  hur man integrerar din iPod till din bilstereo
  hur man får en handikappad registreringsskylt i New Jersey
  hur man installerar artighet lampor på en Plymouth neon
  hur du ändrar din bil, för billiga
  hur du kan hjälpa ditt fordon andas bättre.
  hur man målar en bil med rätt utrustning
  Hur man monterar en snowboardhållare på en bil
  hur man installerar en stereo i en VW Jetta
  hur man installerar en avlägsen fjärrstyrning systemet i en lastbil
  hur man ökar bränsle körsträcka med vatten (H2O)