gör din egen bil spoiler

gör din egen bil spoiler

göra en Spoiler

Ett av de bästa projekten kan du ta på som en bil entusiast är tillägget av bil spoiler. De lägger en sådan dramatisk look till din bil, och förbättra prestanda. Du kan göra din egen med några metallbearbetning verktyg och svetsutrustning. Först ta en längd på 12 gage plåt. Rita en skiss till det vinge i plåt, klipp ut det med en metall såg. Slipa och slipa kanterna för att passa dig.

Skär Wing Stöder

Nu skär ut vingen stöder för din spoiler. Du vill att mäta din huva och få en uppfattning om var fötter kommer gå på din vinge innan du skapar formen. När du har en idé, spåra ut den på plåt, och skär sedan med bågfil. Grind och sand, torka sedan montera dem till vinge. När du är klar, svetsa please benen rätt att spoilern, vilket gör att du har en slät. Komplettera din slutliga svetsa med gas eller båge svetsare.

Finishing

Grind och sand din spoiler med en roterande slipmaskin och små skivor spannmål. Då prime spoilern och måla med täckfärg. Lägg till bilder eller dekaler som du vill. Slutligen är det dags att montera spoiler. Att montera den på en huva du ska köpa spoiler monteringsdetaljer från en Biltema. Att tillverka dessa krävs precision och noggrannhet. När du har en lämplig par fästen, svetsa dem till benen på vinge, följ sedan instruktionerna med fästet hårdvara för montering av spoiler till din bil.


Relaterade artiklar


Hur får man en tallrik specialitet licens i Montana
hur man kan öka bilens gas körsträcka
Hur man monterar en kamera på bil för att filma
hur man använder en återanvändbar luftfilter för din bil, lastbil eller suv
installera högtalare översyn
hur man målar på vinyl däck omfattar
hur man installerar en kompressor
hur man installerar bilklädseln
beskriver anslutning Extraljus till helljus
Hur man monterar över borrade skivor