hur man installerar spole över fjädrarna

hur man installerar spole över fjädrarna

Coil över fjädrar används i många tillämpningar. Du hittar spole över fjädrarna allt från dragracing till kit bilar. När du har en uppsättning av spole över installerade fjädrar, kan det gynna sätt ditt fordon handtag, och storleken på spänningen däcken får. Du kan ta din bil till din lokala mekaniker att ha dessa fjädrar installerat, eller så kan du lika gärna göra det själv om du vill spara pengar

Du behöver:. .
Jack
Pallbockar.
1/2-tums köra mutterdragare.
Hylsnyckelsats.
Nål-tång.
Pickle gaffel.


1.
Bort de stötar och fjädrar. Jack fordonet upp och ta bort den bakre stötdämpare med en 1/2-inch köra mutterdragare och matchande uttag. Sänk fordonet på pallbockar för att hålla den bakre i luften. Du kommer nu att kunna dra ut lager bak på fordonet genom att helt enkelt dra i dem med händerna.
2.
Ta bort främre stötdämpare och fjädrar. Jack fordonet upp i fronten, och sedan sänka den på pallbockar för att hålla fronten i luften. Hela fordonet skall vara i luften och på pallbockar vid denna tid. Ta bort alla hjul och däck. Med din mutterdragare och lug nut uttaget, ta bort lugnuts och placera hjul och däck ur vägen.
3.
Ta bort den främre stötdämpare med din mutterdragare och motsvarande uttag . Placera domkraften under en av de främre undre länkarmar att ta bort trycket från de övre kulleden. När trycket tas bort, ta ut sprinten med ett par nål-tång.
4.
Ta bort den övre kulleden med mutterdragaren och matchande uttag. Låt domkraften långsamt, och använda en ättikslag gaffel och hammare för att bryta kulleden bort från spindeln. Du kommer nu att kunna förstå den främre fjädern med händerna och lyft ut det. Upprepa processen för de återstående sidan.
5.
Montera det främre spolen över fjädrar. Du kommer att bultning den nya fronten spiralfjädrar över fjädrar till vibrationsfästen. Du kommer att behöva glida spolen över våren i läge och sedan lägga den övre kulleden ihop igen. Efter stöttning nedre kontrollarmen tillbaka i position, ersätta den övre kulleden mutter med mutterdragare och matchande uttag. När detta är stram, kommer du att ersätta sprinten med nålen-tång. Nu kan du spärra den nya spiralfjädrar över våren i stället med din mutterdragare och matchande uttag. Upprepa processen för de återstående sidan.
6.
Montera bakre spolen över fjädrar. Fäst upp på spolen overs på fordonet med mutterdragare och matchande uttag. Sätt domkraften under mitten av bakre höljet. Börja stöttning långsamt bakre huset tills den möter botten på det nya batteriet över fjädrar. När den bakre delen bostäder är på plats, bult det nya batteriet över fjädrarna på plats med din mutterdragare och matchande uttag. Du kan nu låta domkraften ner.
7.
Låt fordonet ner till marken. Från och med fordonets front, domkraft upp det tillräckligt långt för att dra ut din pallbockar. När de är ute, låt fordonets front till marken. Flytta till bakre delen av fordonet, och Jack upp tillräckligt långt för att dra ut domkraften. Låt fordonets bakre del ner till marken.


Relaterade artiklar


hur du installerar en bil larm i en saturn ion
Hur fungerar en vinsch arbete?
Hur får man en tallrik specialitet licens i Texas
hur man köper en Sony enhet bil huvudet
hur man korrekt wire Extraljus
hur du installerar en billarm i en Mazda6
hur man köper Sirius radio kläder
hur man installerar makt lås
Hur får man en personlig registreringsskylt i Nebraska
hur du anpassar en Hummer