hur man installerar dodge fotsteg

hur man installerar dodge fotsteg

Fotsteg kan dramatiskt förändra utseendet på din bil. Den fotsteg ger också lättare passage in i din lastbil eller van som det ger dig den extra steg in i kupén i fordonet

Du behöver:. .
Hylsnyckelsats
Drill.
Borr set.
Nivå.


1.
Kontrollera din maskinvara så att du har rätt parentes och maskinvara för att installera på din bil. Du bör ha 4 konsoler och tillräckligt nötter, bricka och mutter för att fästa fotsteget på fordonet.
2.
inspektera fordonets om var du ska installera fotsteg. Om du inte ser några hål eller något du kan bulten i, då du kommer att behöva borra nya hål.
3.
Placera din Fotsteget församling där du ska montera och markera hålen att borra. Borra upp hålen som behövs för montering av montering parentes.
4.
Placera fästet på önskad plats och skruva fästet och fäst den med en bricka på muttern sidan och bulten sida . Brickan kommer att hindra bulten från att arbeta sig ut. Montera den andra konsolen på samma sätt.
5.
Placera fotsteget i mellan montering montering och bult. Dra åt fotsteget med din spärr till fästesenheten. Fotsteget bör vara tätt, utan fria när du kliver på fotsteget.
6.
Upprepa stegen på andra sidan av fordonet. Dubbelkolla ditt arbete med en nivå för att säkerställa att fotsteg är lika efter installationen.

tips och varningar


 • Du kan ha fästena svetsade på ramens att se till att fästet sitter på plats.
 • Dubbelkolla där du måste borra för att du inte borra i vitala komponenter.


 • Relaterade artiklar


  Hur man väljer en bil förstärkare
  hur man väljer en verklig bil navigator för bilen
  hur du installerar en stereo i en Hyundai Santa Fe
  hur du tar bort fronten spiralfjädrar på 2005 GMC lastbil
  hur man på nytt kon dina högtalare
  hur man använder en off-road vinsch
  hur du anpassar en bil inredning med tyg-material
  bort dekalerna från bilar
  hur man increse en bil hästkrafter.
  hur man köper Blaupunkt högtalare