hur man utformar bil registreringsskyltar

hur man utformar bil registreringsskyltar

Bil registreringsskyltar kan du uttrycka din personlighet och låt världen veta hur du känner för saker utan att någonsin behöva säga ett ord. Du kan designa din egen tallrik bil licens för att se det uttrycker bara precis hur du känner om saker. När du har designat din tallrik bil licens, det finns ett antal sätt att få det gjort i ditt specifikationer, inklusive beställa det online eller beställa en personlig fåfänga tallrik

Du behöver:. .
Pencil
Papper.
Tidningar.
Sax.
Härskare.


1.
Rita konturerna av din registreringsskylt. Använd din linjal för att mäta utrymmet för fåfänga plattan på din bil. Dessa är vanligtvis standard, men markera var alla bultar kommer att bli så att du kan ta med detta i din design.
2.
Välj ett tema. Om du försöker att uttrycka din åsikt om allt med din tallrik bil licens, kommer det förmodligen alltför förvirrande för någon att förstå vad du försöker säga. Plocka ett tema hjälper dig att få ditt budskap. Om du gillar att ha kul, sedan en fest tema kan vara bra. Om du har starka patriotiska känslor, då en patriotisk tema kunde göra susen. Skriv ner vilken typ av tema du vill utanför registreringsskylten kontur.
3.
Bestäm vad du vill skrivet på registreringsskylten. Du kan välja ingenting, men mest människor vill ha deras namn, initialer eller en favorit säger på sin egen registreringsskylt. Detta bör gå med ditt tema. Till exempel, om du valde en patriotisk tema, då du kan skriva "Frihet är inte gratis. " Skriv det i konturen där du vill ha det.
4.
Hitta bilder till din registreringsskylt. Dessa behöver inte vara exakt vad du vill överföra på plattan, men de bör ge dig en god uppfattning om vad din ultimata visuella kommer att se ut. Du kan placera dem i översiktsplanerna eller bara hålla dem i närheten och skriva var de kommer att i dispositionen.
5.
Kommissionen din registreringsskylt. När du har avslutat designprocessen, det är dags att få din personligt utformade registreringsskylt som gjorts. Du hittar en mängd olika webbplatser såsom CustomLicensePlates. com som kommer att ta din design och göra dem till fåfänga plåtar. Om du föredrar, så designen från en registreringsskylt butik (dessa är ofta souvenirbutiker också) eller en automatisk specialitet butik.

Tips och varningar


 • Om du designar en registreringsskylt för en tonåring föraren, inte använda hans namn. Främlingar kan använda registreringsskylten för att få hans namn, sedan använda hans namn för att få tonåringen att släppa sin vakt, lämnar honom mottaglig för skada.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en bil platta stereo ansikte
  Felsökning av en bil subwoofer
  hur tråd in flera subs från en förstärkare
  hur du väljer en bil subwoofer
  hur man köper en begagnad bil amp
  hur man ska hantera en bullrig in-dash satellitradio
  hur man köper en prestanda avgassystem för en lastbil
  hur man tråd en cpu i en bil larm
  hur du installerar en stereo i en Chrysler Town & Country
  hur du anpassar en tur ...