hur man installerar en bilstereo dvd system

hur man installerar en bilstereo dvd system

DVD-system i ett fordon kan vara en välsignelse, särskilt om du har barn och ska på en lång resa. Du kan välja mellan en mängd olika DVD-spelare. Det finns flip-skärm DVD-spelare, LCD-skärm, eller in-dash spelare, välj det som passar din bil och din familjs livsstil. De inte bara hålla barnen underhållna, de är bra för framträdanden också. Folk kommer att älska att rida din bil eftersom du har den senaste trenden

Du behöver:.


1
. . Stäng av all ström och koppla bort alla kabeln som är ansluten till batteriet från stereon. Denna tråd borde vara en negativ laddning svart tråd.
2.
Bort din bilstereo och instrumentbrädan panel som omger den.
3.
Ta bort stereon från ledningarna och kabelstam. Detta innefattar att ta bort den från sin fästet också.
4.
Kontrollera att din DVD-spelare kan passa in i din stereo fäste. Gör detta genom att titta i bruksanvisningen för DVD-spelaren. Om det inte passar, måste du köpa en ny.
5.
Om du är sätta i en DVD-växlare i bagageutrymmet i bilen eller under din plats, relä makten, extra ljud och video sladdar till stereon innan du placerar den nya DVD-enheten i.
6.
Re-hook ledningarna och kabelstammen tillbaka till stereo. Se till att din DVD-spelaren är ordentligt i fästet. Igenom vad du har gjort och se till att du har gjort allting rätt. Om så, då DVD-spelaren ska fungera korrekt. Nu kan du bifoga den till instrumentbrädan. Om du var tvungen att använda nya monteringsfästen, kasta de gamla bort.

Tips och varningar


Välj
 • en DVD-spelare som passar dig bäst. Det finns typer som permanent montera på instrumentbrädan och sedan finns det de som är bärbara. Se till att din DVD har en garanti. Om något skulle hända, skulle garantin täcka det. Det kostar bara lite extra vid köpet och det är en bra investering. Jämför priser på DVD-spelare innan du gör ett köp. Detta kommer att hjälpa till att välja den bästa för att passa din budget och livsstil.
 • Installera monteringsfästen och DVD-spelare på instrumentbrädan med lätthet. Om intehanteras med försiktighet, kan du skada DVD-spelaren, monteringsfästena, eller ens instrumentpanelen. Stäng av all ström till bilen. Detta sparar skadar dig själv eller skador på utrustningen. Var försiktig när du gör detta projekt själv. Vidta förebyggande åtgärder för att se till att du inte orsakar skada dig själv eller skada på din nya utrustning.


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en egen glasfiber streck
  Hur dimljus arbete?
  hur man byter kromlisten på en VW Volkswagen Beetle Bug
  bilstereo köpare guide
  hur man installerar en stereo i en Toyota Highlander
  off-road däck montering av
  Hur DROP oljetråget i en Chevy Cobalt
  hur man installerar klaffar lastbil lera
  installera en srt-4 laddtryckmätare i en äldre neon
  ersätta bakre bromsarna på en Monte Carlo