hur man installerar en bil audio equalizern

hur man installerar en bil audio equalizern

Den equalizer är installerad med en bilstereo stereoanläggning för att kontrollera de olika frekvensband. Du behöver inte försöka justera ljudet för varje olika bandets musik du lägger i din CD-spelare. Denna enhet tar hand om det. Med ett par artiklar och en del tid, kan du installera den här enheten själv

Du behöver:. .
Svart tejp
Skruvar.
Skruvmejsel.
Amp kit.


1.
Bestäm var du vill placera din equalizer. Om du väljer instrumentbrädan för att ställa den på, kan du behöva göra en egen hållare för det.

2.
slutföra installationen av ditt system bilstereo. När du är klar, ta en 16-gauge wire och ansluta den till makten "i" plats på din panel av säkringar. Du kanske måste skapa ett hål om du inte kan lossa skruven som är i närheten av equalizern. När du placerar tråd där inne, satte skruven tillbaka på sin plats.
3.
Ta ut stereons huvudenheten och ta av övertäckning av änden av kabeln som är att slå på stereons huvudenheten. Använd en ännu längre tråd som kommer att sammankoppla stereo och equalizern. Ta bort täcker i slutet av denna tråd. Använd svart tejp för att fästa ihop dem, vilket hjälper till att förhindra ett avbrott
4
Relay tråden som vänder på systemet. . . Detta kommer att gå från enheten till equalizern. Tie ner detta med vad du anser vara lämplig. Nu, koppla in RCA-kablarna till streck enheten till preamp försäljningsställen. Använd svart tejp för att fästa kablarna så att de inte kommer att försöka särade. Relä kablarna innanför instrumentbrädan till equalizerns inlopp.
5.
Sätt ihop equalizern och förstärkaren. Använd RCA-kablarna för detta. Kör kablarna från butiker i förstärkaren till equalizerns vikarna
6
Slutför säkra alla ledningar och kablar. . Se till equalizern fungerar rätt. Om det är, placera streck enheten tillbaka till sin plats.

Tips och varningar


 • Fråga om garantier på equalizern.
 • Stäng av all ström till bilen innan du försöker installera equalizern. Detta förhindrar skador på din utrustning. Vidta andra nödvändiga försiktighetsåtgärder när du arbetar med elektronik. Detta är för att förhindra att skada dig och din omgivning och för att förhindra skador på utrustningen.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar dimljus på bilens tak
  hur man installerar neon under bilsäten
  hur guldplätering de flesta metaller
  hur du installerar en soltak i en Chrysler Town & Country
  hur man väljer ett dragkrok
  hur man byter en lastbil främre fjädrarna
  hur du installerar en soltak i en Mercury Cougar
  hur du installerar en stereo i en Subaru Outback
  hur man installerar en CD-spelare i bilen
  är hjul adaptrar säkra?