hur man installerar coilover fjädrar på Honda Civic

hur man installerar coilover fjädrar på Honda Civic

Honda Civic coilover fjädrar bidra till att förbättra åkkomfort och köregenskaper på bilen. Lager fjädrar och stötdämpare är gjorda för bästa komfort medan eftermarknaden coilover fjädrar kan göras för komfort och köregenskaper. Mekaniker butiker ut höga priser för att ändra fjädringskomponenter med eftermarknaden kit. Spara pengar genom att lära hur man installerar coilover fjädrar på en Honda Civic för dig själv

Du behöver:.
Jack
Pallbockar.
Fjäderspännare.
5mm muttern.
Ratchet /Hylsnyckelsats (både korta och djupa set behövs).
Breaker bar.

fjädrar


1.
Lyft upp bilen och placera en pallbock under varje sida, bakom framdäcken så att ramen vilar på läktaren. Ta bort framhjulen och placera dem ur vägen.
2.
Demontera bulten på toppen av spjället gaffel, som bör vara en 14 mm bult. Ta bort muttern och bulten på undersidan av gaffeln (17 mm) och ta bort gaffeln.
3.
Öppna motorhuven och ta bort de två bultarna (14 mm) på toppen av fjädern. Dessa bultar sitter på "bump" på varje sida av bilen under huven, direkt ovanför hjulen. Ta bort fjädern från bilen.
4.
Demontera montering och remsor av alla de delar som du behöver använda för den nya coilover som, såsom övre fästen. Vissa Coilover kit har alla dessa delar, men inte alla. Vid ingrepp i fjädrar bör en fjäder kompressor användas för att säkert hålla trycket av fjädrar. Montera den nya coilover fjädrarna med dessa delar vid behov.
5.
Installera det nya coilover fjädrar i stället för den gamla församlingen. Omvänd stegen och installera alla bultar som togs bort. Domkraften får användas under kontroll armen för att höja den nya coilovers på plats medan du dra åt bultarna. Byt hjul och sänka bilen.

Bak


1.
Höj bakre delen av bilen med domkraften och placera en pallbock under baksidan av bilen så att ramen vilar på läktaren. Ta bort det bakre hjulen.
2.
Öppna bagageluckan för att komma till de två muttrarna på toppen av fjädern. Ta bort dem med en 14 mm hylsa och spärrskaft.
3.
Demontera den nedre bulten från fjädern och 14 mm bulten som håller den till den avslutande armen. Sänk och ta bort.
4.
Demontera den bakre fjädern precis som de främre församlingarna var gjort, ta bort de delar som behövs för den nya coilover fjäder set.

5.
Montera den nya coilover fjädrar och vända alla bort stegen, dra åt alla skruvar och muttrar. Byt hjul och sänka bilen.

tips och varningar


 • Spara original fjädrar som backup för bilen, såvida de inte var skadade.
 • Kör inte bil långt på den nya coilover fjädrar tills en fyrhjulsdriven anpassningen är klar med bilen.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en stereo i en Chevy Camaro
  installera en flip ner tv i bilen
  hur man byter fälgar
  hur man köper en prestanda avgassystem för bil
  hur du ansluter en Turbo Boost mätare
  hur man byter portabel satellit-radio
  hur man köper en begagnad bil amp
  hur man byter en in-dash satellitradio
  hur du anpassar en bil
  installera carter bränslepumpar