hur man gör en LED-lysrör

hur man gör en LED-lysrör

Gör en LED lysröret att lysa varje tillfälle. Denna LED-lysrör kommer att arbeta från ett vägguttag och kan också ansluta till bilens cigarettändare. Använd dessa rör för fester, på bil läger-outs, eller för nödsituationer. Anpassa färgen på röret och även längden på sladden för att passa dina behov

Du behöver:
1 fot stafettpinnen fall /rör med gavlar
. Dymling spö.
Tandtråd.
Sprayfärg (vit rekommenderas).
Lampan med inkluderade anslutningskabeln (se resurser till exempel).
Toe-nagelklippare (för att skära och ledningar band).
Förlängningssladd.
Lödkolv och löd.
Borra med 1/4-tums lite.
Limpistol och limma skogssnigel.
Flytande eltejp.
Cigarettplugg och universell AC till DC 12-volts omvandlare.


1.
Köp en batong tub fall (se Resurser) anpassade kapas till 1 fot. Ta bort gavlarna.
2.
Skjut röret över det pluggen staven. Knyt en bit tandtråd på pluggen spö i båda ändarna hänga röret upp från en bjälke i garage eller annat lämpligt ställe.
3.
Sprayfärg röret lätt med en jämn beläggning av vit färg. För att få jämn beläggning, vrid röret försiktigt med fingret på insidan av röret. Låt färgen på tuben för att torka.
4.
Klipp tråden i anslutningskabeln i hälften mellan pluggarna finns i vardera änden. Skala ändarna på kabeln du just klippa.
5.
Anslut skär och strippad signalkabel ansluts till kontakterna i vardera änden av ljuset remsan.
6 .
Löd trådarna ihop i ena änden och täcka utsätta del tråd med eltejp. Linda upp kabeln. Använd en limpistol limma denna tråd under en kåpa.
7.
Sätt Lampan i röret och sätta på gaveln, tätning den på plats med en varm lim pistol. Var noga med att inte smälta röret med värmen.
8.
Borra ett hål i änden av den återstående ändstycke med u00BC tums borr. Skär en lång förlängningssladd till den längd som du önskar.
9.
Skala änden på en förlängningssladd och remsor ledningarna inne i båda ändarna. Trä positiva och negativa ledningar från ena änden genom hålet och löda dem att ledarna på den koppla ihop kabeln (med undantag för en jordledning som lämnas fri).
10.
Knyt en liten överhandsknop in sladden över hålet och limma knuten och extra kabel till slutet locket. Limma gaveln på plats.
11.
Strip trådar som leder till ett cigarettändaruttag och löd det till slutet av trådarna som kommer ut ur andra sidan av förlängningssladd.

12.
Måla samband med flytande eltejp för att dölja eventuella oskyddade ledare. Köp en universell AC till DC-omvandlare som gör att du kan koppla in cigg-kontakt i väggen.

tips och varningar


 • Flytande eltejp kan användas för att göra systemet mer motståndskraftigt mot väder för utomhusbruk genom ytbeläggning elektriska komponenter och använda den för att täta mössor och hål i där kabeln kommer ut. Om överhettning är ett problem, använder en kylfläns för att avleda värmen från insidan av röret på utsidan av röret. En LED-serien motstånd kondensator ingår i avsnittet Resurser för de som önskar att löda egna lysdioder i serie (istället för att använda LED-remsan) och behöver veta hur mycket motstånd att lägga till i tråden.
 • Det finns en risk för elektriska stötar. Använd inte denna enhet i eller nära vatten. Rör inte de elektriska leder av denna enhet när den används. Prova belysning under förutsättning att du tänker använda den under (tid längd, rumstemperatur, etc) för att leta överhettning och andra problem. Som alltid bära skyddsglasögon. Läs och följ alla instruktioner /varningar som följer med din utrustning. Se vår handledning för kompletterande information om lödning. Swinging röret i sladden inte är säkert av många skäl.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en stereo i en VW Passat
  Hur släpvagn belysningen fungerar?
  hur man blir en specialitet bilmekaniker
  hur du installerar en bil larm i en Subaru Outback
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Montana
  hur man bestämmer begränsningar av kartorna i din GPS navigationssystem
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Texas
  hur du ska justera bromspedalen höjd i en Mitsubishi 3000GT
  hur man installerar en backspegel övervaka i bilen
  hur du installerar en stereo i en Nissan Sentra