hur man bygger en hippie husbil

hur man bygger en hippie husbil

Hippie har kommit att bli olika saker för olika människor. De är själviska eller upplyst, politiska radikaler eller frihetskämpar, freaks drogen eller spiritualister, trädkramare eller illaluktande idioter. Även förflyttningar av 60-talet har bleknat i det förflutna, de argument och delningar tycks dröja. Men du kan känna, alla känner igen symbolerna: Tecken fred, blommor, hårband och VW skåpbilar. Så hur kan du återta den fria att tidigare ålder? Ut på vägarna i ditt eget skräddarsydda hippie hem. Landet kan ändå argumentera över många av samma frågor, men det betyder inte att du ska inte omfamna ditt inre hippie och återupptäcka den fria vägen

Du behöver:. .
Skolbuss
Bultar.
Träpaneler.
Vegetabiliska bränslesystemet.
Vegetabilisk olja.
Möbler.
PVC.
Trailer hamnar.
Solpaneler.
Patchouli.


1.
Köp ditt fordon. Ett populärt alternativ är pensionerad skolbussen. Ofta avmönstring god tid före slutet av dess livslängd, har en pensionerad skolbuss gott om utrymme och kan sannolikt hittas för billigt genom en regering auktion.
2.
En gul färg jobb inte kommer att klippa det. Kanske ser att Ken Kesey berömda buss, furthur, för inspiration, eller kanske titta till naturen för ett färgschema. Hursomhelst, borde en ordentlig hippie lack vara störande-frenetiskt men fredlig
3
Gut interiören. . . Ta ut den gamla gröna platser. Placera tunna träribbor längs innerväggen och bult genom från utsidan, utlåning extra draghållfasthet på insidan väggen. Spjälorna ska vara 2-by-2s passform mellan golv och fönster botten. För ännu mer styrka längs den tunna yttervägg buss kan du lägga till en 2-av-12 kapas till längden på bussen. Bolt detta forum längs utsidan av bussen, med hjälp av din inre ribbor som dubbar.
4.
Precis som ett hus, behöver en hippie husbil isolering. Leta efter tunna material som lätt kan anpassas för att passa längs tunna metall väggarna.
5.
Installera levande system innan möblerna. En liten toalett ska installeras i det bakre hörnet. Använda PVC, köra en tank på undersidan av bussen och se till att varje metod att befria avfall är förenligt med de hamnar som normalt ansluten till husvagnar på campingplatser. En enkel fältkök kan göra, men att installera en skorsten och en liten braskamin kan göra en skolbuss en året runt-kapabelt fordon.
6.
Bolt i möbler. Tillbringa mycket tid i din buss innan du installerar möbler för att få en känsla för hur du kommer att interagera med rummet. Kontrollera lokala föreskrifter, vilket kan kräva en viss mängd befästningsanläggningar i installerad sittplatser.
7.
Installera grönt system. Att vara miljömedveten är ännu viktigare att den moderna hippie ethos då var det på 60-talet. Lyckligtvis har vi den teknik som behövs för att göra grönt anpassningar. Solfångare på taket kan anpassas till att driva bärbara datorer, tv och kokplattor. Många hippie motor-hemmafruarna konvertera ens deras motor för att köras på vegetabilisk olja. Ett antal av biobränsle kooperativ har dykt upp runt om i landet att motorvagnar veggie. Naturligtvis kommer restaurang fettet fungerar bra i en knipa.


Relaterade artiklar


Hur får man en personlig registreringsskylt i Missouri
hur man installerar ny anläggning skruvar på en bilstereo
hur man bygger lådor bil högtalare
om installation av kroppen hissar
hur man målar ord på din bil och gå utöver dekaler
hur du installerar en stereo i en Honda Prelude
hur man bygger en snabb bil
hur du ska justera bromspedalen höjd i en Subaru Outback
hur du installerar en soltak i en ford explorer
hur man kan jämföra system för bilar Datorspelsåret innan du köper