hur du tar bort stereon från en Honda Civic

hur du tar bort stereon från en Honda Civic

Factory stereoanläggningar i Honda Civic byggs tillräckligt, men många ljud fans hitta dem vara otillräckliga. Audio yrkesverksamma betalt per timme och ta bort en stereo kan ta dem en timme eller två. Spara pengar genom att lära sig hur man tar bort stereon från en Honda Civic på egen hand

Du behöver:.
Philips skruvmejsel
Ratchet och 8 mm och 10 mm uttag.


1.
Hitta och ta bort de två skruvarna som är under stereon på böjda panelen. Öppna handskfacket och ta bort två skruvar. En är placerad i övre vänstra hörnet av det öppna handskfacket. Den andra är i nedre vänstra hörnet, men i handskfacket ska dras ut för att komma till denna.
2.
Ta bort den nedre vänstra instrumentpanelen Ta bort de tre skruvarna. Denna panel är till vänster och under rattstången. Det finns en skruv upptill och ett i varje nedre hörnet. Dra panelen bort från instrumentbrädan och snäppa loss de två plast snäpper genom att dra dem försiktigt.
3.
Hitta en skruv som låg gömd bakom panelen precis till höger om rattstången . Ta bort det. Dra mittpanelen borta från instrumentbrädan. Det bör nu vara fri.
4.
Slå upp under instrumentbrädan där mittpanelen var bara bort. Leta två 8 mm bultarna och ta bort dem från baksidan av stereon.
5.
Dra stereo från instrumentbrädan och koppla den svarta kabeln och plast kablage från baksidan av stereon . Stereon är nu helt bort.

Tips och varningar


 • Dra inte eller rycker på plasten instrumentbrädan paneler. Vicka dem och bänd dem försiktigt så att de inte knäppa eller spricka.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar bil inne Färgtoning
  hur man installerar en stereo i en saturn vue
  hur man installerar artighet lampor på en Plymouth neon
  hur man makeover en bil för tonåringar
  hur man får bilstereo installationen utbildning
  hur du installerar en soltak i en Ford F-serie
  hur man installerar en spjällhuset spacer (TBS) på en ’99 GMC Sonoma
  Hur får man en tallrik specialitet licens i New Jersey
  hur du kan få en kropp hiss på en lastbil
  Hur DROP oljetråget i en Chevy Cobalt