hur du tar bort en Honda accord panel dörr

hur du tar bort en Honda accord panel dörr

När du tar bort en Honda Accord dörrpanelen, måste du ta bort panelen använder rätt verktyg och tekniker. Vem som helst kan ta bort dörrpanelen från en Accord, men om det görs fel, dörrpanelen brytas och kommer inte att passa tillbaka till dörren korrekt. Dörren paneler i en Accord kan tas bort för att ändra fönster regulator, för att täcka dörrpanelen i nytt tyg eller färgton fönstren. Läs mer om hur du tar bort en Honda Accord dörrpanelen och spara tid på ditt nästa projekt

Du behöver:.
Metal krok
Skruvmejsel (Philips och platt huvud).
Trim pad avdragare.


1.
Ta av locket på utsidan spegelmonteringen. Detta är på toppen och framför dörren panelen. Dra fönstret regulatorn handtaget framåt, men inte tillräckligt för att bryta det. Nå bakom den med metall krok och dra ut den lilla metallklämman (det ser ut som en ring tills det dras ut).
2.
Titta ner i fickor och fördjupningar av dörrpanel för skruvar. Det kommer att finnas flera skruvar att ta bort nere i fickorna, en i fickan på armstödet och en i hålet där handtaget är. Ta bort alla dessa skruvar.
3.
Använd en platt skruvmejsel för att bända centrum locket på fönstret regulatorn. Det finns en skruv bakom den gemensamma jordbrukspolitiken. Ta bort skruven och dra ut handtaget ungefär halvvägs. Nå bakom det och ta av metall stav. Om din bil är utrustad med c-lås, kommer det att finnas en effekt anslutning här också. Lossa anslutningen.
4.
Flytta runt den yttre kanten av dörrpanelen och bända upp med en platt skruvmejsel. Använd trim pad remover för att ta bort klipp som secruing dörrpanelen till dörren. Det kommer att finnas klipp längs alla fyra sidorna av panelen.
5.
Dra dörrpanelen framåt och bort från dörren. Koppla bort glödlampan uttaget från ljuset i dörrpanelen. Panelen bör nu vara helt fri från dörren.

Tips och varningar


 • Var försiktig i varje steg för att inte repar eller böjer dörrpanelen. När en dörr panel är sprucken, är det mycket svårt att reparera till nyskick.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en typ ratt r redskap
  hur man uppgraderar turbo ...
  hur man använder Struts fjäderspännaren
  hur du ändrar luftfiltret på en BMW M3 (2008-nuvarande)
  installera neonljus i bagageluckan
  hur man installerar en bil subwoofer till ett eget system
  hur du konfigurerar ett GPS-system bilnavigering
  hur man gör mer hästkrafter
  hur du ökar hästkrafter i bilen
  hur man gör en enkel skrivbord för din bil