hur man sätter marken effekter kit på bilar

hur man sätter marken effekter kit på bilar

Många yttre eftermarknaden uppgraderingar medför åtminstone lite färg och kaross för att göra det märkbart. Marken effekter kan göra en skillnad i utseendet på din bil, målad eller inte. De flesta människor måla dem att matcha bilen före monteringen. Ground effekter kit är ett stort jobb, men kan göras på några timmar i din egen uppfart. Ett organ butik kan ladda flera hundra dollar för att installera marken effekter kit. Spara dina pengar och lära sig att sätta marken effekter kit på bilar själv

Du behöver:
Ground effekter kit.
Skruvmejsel.
Drill.
Ratchet /Hylsnyckelsats.


1.
Ta bort fabriksinstallerad sidokjolar, främre stötfångare täcka och bakre stötfångaren täcka. De sidokjolar är fästa med bultar och en rad små skruvar under kanten på bilen. De främre och bakre stötfångaren täcker fästs med hjälp av ett par bultar finns på varje ände och i mitten av täcket. Några små skruvar kan hålla andra små bitar av plast på omslagen och kan lätt tas bort. För främre, öppna huven för att nå skruvarna i mitten. För den bakre, öppna bagageluckan för att komma till bultar i centrum.
2.
Placera ny mark effekter kit på marken på lämplig sida av bilen, med främre skydd i fronten på bilen, den bakre luckan på baksidan av bilen och sidokjolar om på varje sida av bilen. Jämför de nya delarna till de gamla delarna för att se till att hålen stämmer överens. Om hålen på den nya satsen stämmer inte de gamla delarna, använd en övning för att göra hål i samma områden.
3.
Använd den ursprungliga hårdvaran (bultar och skruvar) om inte marken effekter kit kom med en ny uppsättning. Placera den nya täcker främre stötfångaren på bilen och bulten ena sidan och sedan den andra. Sedan gå tillbaka och skruva fast de återstående bultar och muttrar.
4.
Placera den bakre stötfångaren täcka på bilen och skruva varje sida och sedan de återstående skruvarna. Kontrollera att avgasröret sträcker ut förbi den bakre stötfångaren täcka. Om locket sträcker sig förbi röret, uppbyggnaden från avgaserna kommer att få på stötfångaren täcka och så småningom skada luckan.
5.
Snap på kjolar på plats och skruva fast bultar och skruvar. Se till att dörrarna kan öppnas och stängas ordentligt efter sidokjolarna bifogas.


Relaterade artiklar


hur krympslangen fönstret färgton på din bil
om avlägsna Keyless bilen inträde
hur man kan öka bilens gas körsträcka
hur du installerar en video system förstärkare i bilen
hur man stämmer upp en liten motor
hur ställa in subwoofern till systemet
hur man bestämmer riktigheten av navigationsenheten
är hjul adaptrar säkra?
hur man bygger en front buggy motor järnväg
Hur en bil dvd-spelare fungerar?