hur man programmerar en HomeLink garageportöppnare för en Ford F-150

hur man programmerar en HomeLink garageportöppnare för en Ford F-150

Programmera ditt HomeLink system liknar programmering en universell fjärrkontroll. Processen är bara en fråga om matchande koder från en enhet till en annan. HomeLink System ger användaren med hjälp av program upp till tre olika enheter till din bil så att du inte behöver oroa sig trevande för fjärrkontroller

Du behöver:. .
Garage dörr fjärr


1.
Första gången programmering kommer att kräva dig att hålla de två yttre knapparna på HomeLink pad. Håll knappen tills LED-lampan börjar blinka.
2.
Håll slutet av din handhållna sändare 1 till 3 inches från HomeLink enheten. Håll lampan i sikte.
3.
Med båda händerna, kommer du att hålla in knappen på handsändaren och tränade knappen på HomeLink enheten. Ljuset ska stanna stadigt om det var rätt programmerad.
4.
HomeLink får inte ta öppnaren om enheten är en "rullande kod" garage öppnaren. Denna åtgärd kräver en partner som hjälper dig att programmera HomeLink till det skyddade enheten. Du kan referera till garageportöppnaren instruktioner att vara säker.
5.
På baksidan av garaget dörröppnare av motorn huvudenheten är en utbildning knapp. Färg och placering kan variera beroende på tillverkaren av garageportsöppnare. Tryck på utbildning knappen på öppnaren. Du kommer att ha en 30-sekunders intervall att trycka på utbildad knappen på HomeLink-systemet. Tryck på knappen en andra gång för att avsluta processen. Vissa system kan kräva att du trycker på knappen en tredje gång. Din garageportöppnaren är nu programmerad att ditt HomeLink system.

tips och varningar


 • Byt ut batterierna i din garageport fjärrkontrollen eftersom det kan hämma programmering av HomeLink.


 • Relaterade artiklar


  Hur snöplogar arbete?
  hur du installerar en soltak i en toyota tundra
  Hur fälgar & hjul åt?
  hur du ökar din prestanda bilar
  hur du skapar egna fälgar
  hur man installerar en bil fönster dekal med några luftbubblor
  hur man köper alpina bilens högtalare
  installera sänkningsfjädrar på en Camaro
  installera en Pioneer GM-3000 förstärkare
  hur man målar inre delarna av en bil