hur man målar camo på en bil

hur man målar camo på en bil

Målning camo på en bil kan resultera i en lättare att rengöra ytan eftersom camo kommer att dölja smuts och damm uppbyggd. Camo färg Programmet kommer också att dölja eventuella brister, inklusive små stötar och bucklor i karossen. Camo färg kan göra din bil stå ut i mängden, men förblir dolda i skogen. Du kan ansöka vinyl klistermärken med kamouflage till din bil, men de kommer inte att hålla upp eller leta lika verkliga som målade camo. Dessa steg beskriver hur man kan måla "Reelfoot Grass" camo på din bil

Du behöver:.
Camouflage stencil kit.
Maskeringstejp.
Maskering papper.
Sandpapper (80-och 120-slippapper).
Slipkloss.
Stege.
Automotive primer.
Automotive färg.
Automotive klarlack.


1.
Maskera delar av bilen som inte kommer att målas. Tejpa papper över vindrutan, bakruta och andra fönster och däck. Tejpa över strålkastare, bakljus, grill och andra trim bitar.
2.
Sand hela bilen att förbereda sig för färg. För slipning av tak, öppna bildörrarna och stå på trösklar för att nå centrum. Använd en stege för att spraya bilens tak och se till att stegen inte vidrör sidorna av bilen. Spraya toppar taket, huven och bagageluckan först och sedan gå vidare till övriga delar av bilen.
3.
Spray två lager av medelstora grå färg på hela bilen innan du använder några stenciler. Detta bör omfatta alla de primer och ge dig en grundfärg att börja med. Se alla grundmålad yta är täckt.
4.
Spray svart och brun färg på den nedre halvan av bilen, håller kan minst 10 till 12 inches från ytan till få en mjuk effekt. Spraya färg i avsnitten ca 1 fot isär så att gräset schablonerna placeras ovanpå detta har lite bakgrundsfärg än den grå grundfärg.
5.
Placera tunna stenciler mot bilen och måla dem svarta. Denna stencil gör korta svarta linjer för en bakgrund i gräset stenciler. Använd dessa stenciler börja från botten av bilen till över halvvägs upp på sidan av bilen. Detta mönster går ända upp längre än gräset stenciler.
6.
Använda gräset stencil, börja längst ner på bilen med bruna färg. Håll schablonen omkring en tum från ytan av bilen så att när färgen sprutas, det finns inga hårda linjer som definierar gräset. Använd den här tekniken var 3 meter på bilen från botten till halvvägs. Börja på framsidan av bilen och arbeta för att den bakre stötfångaren.
7.
Spray en ljusbrun färg med hjälp av gräs stencilen igen, men denna gång plats schablonen direkt på bilen att få en skarp, definierad bild. Använd denna stencil i samma område som det sista steget, att lägga den lite åt sidan i den sista mönstret, men fortfarande delvis täcker den andra färgen.
8.
Applicera två eller tre lager klar på bilen och låt det torka. Detta skyddar färgen och hjälper camo längre utan att blekas eller fjällning.

Tips och varningar


 • Använd alltid en ansiktsmask vid slipning och sprutning av primer eller färg.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en ljuddämpare spets
  hur man installerar en popup-taklucka
  Hur fungerar en bakåtriktad kamera arbete i en bil?
  hur du installerar en bakre spoiler på en ättling xa
  hur du ställer klockan på pionjär bilstereon
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Texas
  hur man programmerar en fjärrstyrning på en Cheva Silverado
  auto dvd installation
  hur du installerar en takfönster i en Acura Integra
  hur en bil radion fungerar