hur man gör galen kontant på en bil Swap Meet

hur man gör galen kontant på en bil Swap Meet

Med sommarmånaderna kommer är det dags att damma av dessa vagn delar och dra fordonet skärmarna ur lador, ett bildelar Swap Meet är kommer snart. Om du funderar på att göra galna pengar, så är detta din jackpot. Den äldre delen är, desto mer är det värt och lättare att sälja. Funderar du kan städa ur garaget och skulle vilja göra några tior i processen, måste du bege dig ner till den lokala bildelar Swap Meet

Du behöver:.
Bildelar
Lördag eller söndag morgon för att sälja.


1.
bil del swap meets liknar andra typer av swap meets men begränsad till endast sälja saker med anknytning till eller tas bort av bilar, motorcyklar eller lastbilar. Denna begränsning sätta ut hundratals allvarliga bilentusiaster att köpa-alla kontanta-artiklar
2
För att hitta en swap bil del, kolla den lokala tidningen för alla i närheten och även kolla på nätet. . . Vanligtvis hittar du en bil delar Swap Meet i varje större stad.
3.
När du har din swap meet plockat ut, måste du skaffa ett stall. Ta reda på hur mycket det kommer kostnader (vanligtvis storleken på en parkeringsplats) och betala för att boka din plats.
4.
Nu rengöring börjar. Hitta varenda auto del som är om på din egendom som inte längre är till nytta för dig. Det kan vara så enkelt som ett horn eller så tungrott som sidopanelen. Förvärva så många bitar som du kan, att identifiera var och en med en bit maskeringstejp med en notering om det.
5.
När du har alla dina delar tillsammans, gå runt och fråga din grannar om de vill bidra till högen av bildelar gå till swap meet. Det viktiga här är om du behöver fler bitar för att sälja, se till att du frågar hustrun. Om du gör det av välvilja lämna hustru ur den.
6.
Om du fortfarande inte har tillräckligt delar, även efter att be grannar, kontrollera lokala auto skräp varv. Vissa av dessa skräp varv bara be dig att betala en grind entrén och du kan ta hem så mycket du kan bära. Detta kommer att ge dig en chans att tjäna ännu mer pengar när du väljer rätt delar.
7.
På dagen för försäljningen, ladda din lastbil upp och chef över, mycket tidigt, till försäljningen. Du måste lasta av alla dina delar och kanske ställa några priser på objekten. Tänk, i början timmar (som första 2 timmarna) du kommer att sälja fler delar än resten av dagen.
8.
Som med alla Swap Meet, namnet på spelet är priset prata. Du ger ett pris, din köpare diskar och du svarar. I denna typ av situation är det bra att veta ditt resultat på varje bit så att du kan Dicker lämpligt sätt. De flesta föräldrar vill bara en bra affär och måste fråga!

Tips och varningar


 • äldre fordon delar växer inte på träd så förvänta några stora pengar för dessa oldies!
 • Fälgar och Däck är stora pengar på bilen swap meets
 • Vanligtvis Car swap meets kostar $ 5 till $ 8 en person så folk kommer ha pengar att spendera!


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en lastbil bränslesnålare
  hur man konstruerar och tillämpa anpassade rand dekaler för din bil
  hur man installerar kompression bromsar
  hur man använder en equalizer dragkrok
  hur man får en handikappad registreringsskylt i New York
  hur du installerar en soltak i en Nissan Altima
  hur man köper Foose hjul
  hur man köper en begagnad bil amp
  hur man undviker bilinbrott
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Montana