hur du tar bort radion i en Honda Civic

hur du tar bort radion i en Honda Civic

Du har bestämt att du vill uppgradera fabriken radion i Honda Civic. En eftermarknad CD-spelare kommer att fungera och ljudet mycket bättre. Att den gamla radion bort av någon på en ljud butik kan bli kostsamma och kan hålla dig ur bilen för ett par timmar. Du kan ta bort radion från din Civic och spara pengar och tid

Du behöver:.
Skruvmejsel
. Ratchet.
8-mm-uttaget.
Philips skruvmejsel.


1.
Öppna huven och koppla bort negativa polen från batteriet. Den negativa polen är svart och har en negativ symbol på batteriet. Flytta terminalen och bifogade kabeln borta från batteriet och placera det på att det inte vidrör något metallytor.
2.
Ta bort den undre ytan plattan, vilket är lägre än det område där radio finns. Använd skruvmejsel för att bända ett hörn försiktigt uppåt. När ett hörn dyker upp, bända de återstående hörnen upp innan du försöker att ta bort hela plattan eller den kan gå sönder.
3.
Placera en skruvmejsel i toppen av den andra ansikte plattan och tryck på ner på klippet håller den på plats. De övriga tre sidor ska vara hoppat ur först. Ta bort klippet kommer att lämna dig med både ansikte plattor bort.
4.
Peta på mittkonsolen, med början vid fronten där de två ansikte plattorna har tagits bort. Det kommer att finnas två bultar som kan tas bort med hjälp av 8-mm-uttag och spärrfunktion. Ta bort dessa skruvar och dra försiktigt av konsolen upp.
5.
Dra ut radion efter unclipping kabelnätet. Klippen för kabelnätet kan hittas i det område där den undre ytan plattan togs bort. Det är en vit plasthölje omger kabelnätet som kan oklippta med en försänkt skruv förare. Detta frigör radion och det ska glida ut lätt.


Relaterade artiklar


hur man installerar en bil larm i en VW Jetta
Hur får man en tallrik specialitet licens i Washington
hur du installerar en stereo i en Ford F-serie
hur man byter navkapslar
hur tråd in flera subs från en förstärkare
hur man installerar neon under bilsäten
hur man byter ett däck på en Ford Expedition
hur du installerar en bakre spoiler på en bil
Hur får man en personlig registreringsskylt i Hawaii
hur man installerar en hei distributör