Hur arbetar en detroit locker?

Hur arbetar en detroit locker?

Öppna Carrier

Många tror på myten om att kraften från motorn kommer att riktas till båda drivhjulen, och alla fyra på en fyrhjulsdriven bil. Även till viss del finns det sanning i detta, är strömmen aldrig där när det behövs. Under normal körning förhållanden kan makt gå verkligen på båda bakhjulen och alla fyra hjulen på en fyrhjulsdrift. Men om det blir halt eller dragning inte är närvarande, kommer endast det hjul som har minsta dragning fortsätter att snurra. Uppenbarligen gillar spår förare eller ras operatörerna bil inte detta scenario. Detta beteende är orsaken till att de ibland kallas "skillnader", eftersom de delas av strömmen eller kan verka självständigt. Av denna anledning, särskilt i racerbil eller spår applikationer lastbil, kommer folk installera ett skåp i differential (s).

Detroit Låst Carrier

Nu när vi förstår hur fabrik skillnader arbete, låt oss se hur tillsättning av ett skåp kommer att förändra saker. Både höger och vänster axlar ansluta till ringen och drev redskap, som vrids av drivaxeln. På detta sätt är fordon som kan gå framåt och bakåt under drift. Även ett lager bärare tillåter avvikelser mellan höger och vänster hjul för att göra svarvning och dagliga körningen bekväm, kommer ett skåp bokstavligen "låsa" de två axlarna tillsammans. På grund av denna design, är vänster och höger hjul som förflyttar alltid med samma hastighet och med samma makt fördelning mellan dem. Effekt till varje däck lika leder till mer gummi yta på marken och ingen halka, vilket innebär mycket mer grepp om på gatan eller i terräng.

Bra att veta

Det finns våren förpackningar i förrådet transportör som tillåter för liten glidning vid låga hastigheter för svarvning, men axlarna är låsta tillsammans igen den andra spänning finns, så kör en låst axel inställd på gatan tar definitivt lite övning. Också inser att eftersom axlarna inte får vända i olika takt, är däcket kvittrande en biprodukt av att genomföra ett skåp. Av denna anledning kommer däckslitage öka ganska lite om fordonet körs på gatan väldigt mycket. Även låst bakparti i applikationer spårvagn kommer att ge bättre väggrepp i normala förhållanden, vara medveten om att i vått väder ett skåp faktiskt kan skada prestanda, och göra att bilen vingla dåligt om dragning försvinner samtidigt som IT-gas (utbrändhet). Om du inte vet din väg runt ringen och drev och hur man ställer bakslag när redoing axel utväxling, rekommenderas att låta en professionell installation av skåp för dig.


Relaterade artiklar


hur man installerar eftermarknaden strålkastare
Hur får man en personlig registreringsskylt i Oregon
hur man hittar en DVD-system med flera bildskärmar för din SUV
hur man gör hemmagjord bil fresheners
hur man kan minska kompressor buller
hur du anpassar en Polaris RANGER
installera högtalare översyn
hur man installerar en TV-tuner i bilen
hur du installerar en stereo i en Nissan Sentra
hur man köper racerdäck