öka hästkrafter på en 4.2L Ford F150

öka hästkrafter på en 4.2L Ford F150

Installera High-Flow luftfilter

Ökad hästkrafter på en Ford F 150 4,2 liters V-8 motor kan göras enkelt genom att göra några enkla motorrelaterade ändringar . Ett av de enklaste stegen för att göra är att byta den förinstallerade luftfiltret till förmån för ett högt flöde, eller högpresterande, luftfilter. En högt flöde luftfilter görs för att möjliggöra mer luft strömma in en motor, en process som ökar motorns hästkrafter genom att öka motorns förbränning. K N, ett bilföretag som specialiserat sig på high-flow luftfilter, säljer ett brett utbud av hög-flöde luft filter som får installeras på en Ford F 150 4,2 liters V-8 pickup.

Installera High- Prestanda Tändstift

Basic, fabriksinstallerad motor tändstift är bra för normal, daglig fordonsläge. Men om ökad motoreffekt önskas, byter från fabriksinstallerade, eller lager, tändstift med hög prestanda, eller SplitFire tändstift, vilka har två tändstift dioder i stället för en, är ett snabbt och enkelt ta hästkrafter . Högpresterande tändstift göra ett mycket bättre jobb med att antända en motorns luft-bränsleblandning, en händelse som ökar motorns hästkrafter och gas körsträcka samtidigt.

Växla till Synthetic Motor Oil

Syntetisk motorolja som erbjuder ökad motor smörjande egenskaper, är ett snabbt och enkelt sätt att öka motorns hästkrafter. Genom att öka motorns smörjning (utöver vad vanliga, standard-oljor kan göra), syntetisk motorolja ökar motorns hästkrafter genom att minska motorns friktion och låta motorns delar att röra sig mer ansträngning. En Ford F150 pickup med en 4,2 liters V-8 motor, få en betydande hästkrafter uppsving med användning av syntetisk motorolja.

Lägg till en Dual avgassystem

De flesta Ford F 150 4,2 liters V-8 pickup bilar kommer med en fabrik enda avgassystem. Genom att byta till ett dubbelt avgassystem, som använder två avgasrör rinna brända avgaserna från en motor, skulle en Ford F 150 pickup med en 4,2 liters V-8 förverkliga en betydande hästkrafter boost, mellan 15 och 25 hästkrafter. En dubbla avgassystem låter brann avgaserna att gå ur en motor mycket snabbare än ett enda avgassystem, en process som reducerar motor mottryck och frigör ytterligare en motor hästkrafter.


Relaterade artiklar


om bilen rack
hur man förbereder en bil yta för målning
Felsökning avgassystemet i en Toyota Highlander
hur du installerar en bil larm i en Ford Focus
hur man installerar en marin stereo
Hur konvertera en 02-05 ford explorer från 4x4 auto till 4x2 bakhjulsdrift
om marken effekter kit
hur man installerar en bärbar eluttag i bilen
hur du installerar en soltak i en ford explorer
hur fungerar Färgtoning?