hur man kan förbättra gas körsträcka på en full-size lastbil

hur man kan förbättra gas körsträcka på en full-size lastbil

Bättre gas körsträcka på en full-size lastbil kan vara utmanande. Full storlek lastbilar är inte köpt på grund av deras goda gas körsträcka. De är användbara för dragande, dra, bära last och transport av gods och får bra gas körsträcka brukar inte passa i de scenarier. Men det finns några saker du kan göra för att förbättra gas körsträcka på en full-size lastbil till att se fördelarna vid pumpen

Du behöver:.
Kylluftsintag system
. Free-flow avgassystem.
Programmerare /chip.


1.
Installera en kall system luftintag på din full storlek lastbil att förbättra både gas körsträcka och hästkrafter. En kall luft intag ersätter fabrikssystemet luftintaget, vilket svalare luft tvingas in i motorn. Detta hjälper till att kyla den varma motorn, vilket resulterar i en mer effektiv motor, som hjälper på gas körsträcka. Nästan vem som helst kan installera en kall system luftintag på sin lastbil med få verktyg. Dessa paket kommer med allt du behöver, inklusive diagram och bilder.
2.
Lägg till ett fritt flöde avgassystem till din full storlek lastbil och få la hästkrafter, bättre ljud och ökad gas körsträcka. Ett fritt flöde avgassystemet består av en ljuddämpare och avgasrör som är mindre än begränsar fabrikssystemet. Halsdukar och avgasrören skall svetsas på plats av en professionell. Ett avgassystem butik kan göra allt detta för under $ 100.
3.
Använda ett datachip i din bil kan bli kostsamt, men kan ge den högsta gas körsträcka förbättring möjligt i en full- storlek lastbil. Chips kan köpas på många ställen på nätet för några hundra dollar. Du kan välja exakt chip för din bil, redan programmerat för att förbättra gas körsträcka. Allt du behöver göra är att ansluta den till din lastbil dator och köra.


Relaterade artiklar


hur du ska justera bromspedalen höjd i en Toyota Camry
om bildäck
hur man fixar ett läckande domkraft
hur man installerar en spoiler saturn bil tillägg
hur man installerar en bil sele stereo kablage
hur du installerar en stereo i en Saturn ion
Hur man använder en gps
hur man gör motorcykel säten
hur man installerar signallampor på motorcykel
hur man installerar eftermarknaden bakljus