hur man installerar unmolded auto matta

hur man installerar unmolded auto matta

Installera unmolded auto mattan är inte så svårt som det verkar. Gjuten auto mattan är lättare att installera eftersom den redan har formen av bucklor, stötar och doppar i golvet av fordonet. Gjuten auto matta är också dyrare än unmolded auto matta. Installera en unmolded auto matta och få den matta du vill ha till din bil utan att betala ett högt pris

Du behöver:.
Auto matta
Skruvmejslar.
Brukskniv.
Wrench.
Ratchet /Hylsnyckelsats.


1.
Bort sätena och konsoler säte från bilen. De flesta platser har en bult i varje hörn av sätet fästet på golvet. De bakre sätena kan låste upp på botten, eller hoppat ur från clipsen som håller sätet nedåt. Ta bort bilbältena om de är i vägen för mattan. Bilbälten har en bult i golvet och en bult i toppen. Bara ordet bultarna behöver tas bort.
2.
Ta ut trim och sparka paneler, trösklar dörr och konsol bitar som är fäst vid golvet. Dessa är vanligen fästade med bultar eller skruvar. Vissa skruvar är omgivna i en plastring. Att undanröja dessa skruva loss skruven och sedan pop ringen ut med en platt skruvmejsel.
3.
Ta bort den gamla mattan. Låt stoppning under mattan på plats om ditt fordon har det och det inte är skadad. Lägg den gamla mattan ner för att använda den som mall för den nya mattan, om den nya mattan inte är skuren för att passa din bil.
4.
Skär ny matta till den ungefärliga storlek av den gamla mattan, lämnar ny matta något större. Klipp ut stora öppningar, springor eller hål i den nya mattan, använder den gamla mattan som vägledning. Du kan också markera den nya mattan med krita och vänta med att klippa den när den är i bilen.
5.
Installera den nya mattan genom att starta i fronten och mitten av golvet i bilen. Få framsidan av mattan på plats och börja i centrum och jämna ut alla rynkor och ojämnheter. Skruv och bult alla objekt på golvet som togs bort, med början längst fram på bilen.
6.
Trimma kanterna på mattan för att passa golvet. Använd en mattkniv för att skära en rak innan du installerar den matta under kick paneler och lister dörr. Gör eventuella hål som inte gjordes i mattan redan.

Tips och varningar


 • Se till att ominstallera bultar säkerhetsbälte och bultar säte helt.


 • Relaterade artiklar


  hur tråd släpvagn ljus, stickproppar och uttag
  hur man installerar spinning fälgar
  hur man installerar ett system bilnavigering
  hur man köper en Jensen enhet bil huvudet
  hur man installerar fotsteg på en BMW X5
  Hur får man en hel del på en taklucka
  hur man handlar en avlägsen bil förrätt
  Hur DROP oljetråget i en Pontiac Grand Prix
  Hur man väljer ett system pionjär navigering för din bil
  hur du ska justera bromspedalen höjden i en Hyundai Santa Fe