hur man installerar luft chocker

hur man installerar luft chocker

Oavsett om du vill ha lite extra lyft i bakkanten av din bil eller lite mer bärighet, luften chocker är en billig och enkel lösning. Dessa pneumatiska anordningar ersätta den lagerbokföring chock och kräver bara lite VVS att göra arbete perfekt. Följ med när vi installerar luft chocker på en lastbil

Du behöver:.
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
. Borra och borrkronor.
Wrench set.
Buntband.

Installera luft chocker


1.
Genomsökning under bakdelen av trucken och leta reda på bakdämpare. Generellt är de placerade innanför den bladfjädrar och ram, men på vissa fordon de är på utsidan av stommen.
2.
Skruva loss beståndet chocker. Baksidan av en lastbil hålls uppe av bladfjädrar, så oroa dig inte om pallbockar eller en knekt. Du kan ångra den nedre bulten med en 3/8-tums spärrfunktion i ena änden, en skiftnyckel i den andra, och den övre bulten brukar ångras med en skiftnyckel.
3.
Installera den nya luften chocker i stället för beståndet stötar. Se till att nya störningar är orienterade så att blåsan av de punkter som luft chock mot botten av chocken.
4.
luft chocker levereras med en uppsättning av gummi O-ringar och en del flygbolag. Lossa air-påfyllningslocket på luften chocker och lägg två O-ringar över i slutet av flygbolaget. Tryck denna kombination i påfyllningslocket så att O-ringarna är under Skruv-mössa. Skruva på locket för att säkra linjen. Gör samma sak på båda chocker.
5.
Kör flygbolag till bakdelen av trucken, helst till stötfångaren, säkra dem längs vägen med buntband.

6.
Leta fylla ventil som kommer med luften chocker på stötfångaren. Du kan behöva borra hål för ventilen att sticka igenom. Du vill att detta skall vara tillgängligt för det är hur du kommer att sätta luft i chocker.
7.
Ta flygbolag du körde från luften stötar och montera dem på t-ventilen samma sätt flygbolaget var installeras i chocker. Använd två O-ringar och dra åt locket nedåt.
8.
För att fylla luft chocker, gå till en bensinstation och använda blåsmunstycke att pumpa upp chocker. Alternativt kan du använda en luftkompressor på ditt hus eller en bärbar enhet.


Relaterade artiklar


hur man installerar en bil subwoofer till ett eget system
hur du redigerar lager Harley avgassystem
hur du ändrar din bil utan garantin upphör att gälla
om auto marken effekter
hur man tråd en cpu i en bil larm
hur man ändrar tiden på en pionjär bilstereo
hur du installerar en stereo i en Ford F-serie
Fördelarna med kall luft intag
hur du installerar en spray-i sängen liner i din lastbil
hur man byter hydraulslangar