hur man installerar en mustang huva scoop

hur man installerar en mustang huva scoop

En Mustang är en klassisk bil med mycket kraft och muskler. Men alltför få din Mustang ser ännu bättre, installera en Mustang huva scoop. De ser cool och de också hjälpa till att kyla ner din motor. De är flashiga, föds upp för makt och lite vild, precis som en Mustang

Du behöver:. .
Marker
Borra och rätt storlek hårdmetallbestyckat borrkronor.
Hood scoop och hårdvara.


1.
Placera skopan utan bultar, på huven precis där du vill att det ska vara. Den bästa placeringen för en Mustang huva scoop är i kanalen ner i mitten av huven. Din scoop bör passa perfekt in i detta spår.
2.
Hjälp av en markör, göra markeringar på motorhuven där bulthålen är. Gå direkt genom bulthålen om möjligt, lita inte på mätningar, gör märken direkt. Följ diagrammet om man finns (som i många OEM-kulor).
3.
Bort linern under huven, så du behöver borra inte in i den.

4.
Bifoga en hårdmetall lite spets borr till makt förare och borra hål i huven för att installera huven scoop. Hålen ska matcha storleken på din fotbultarna.
5.
Placera rampen scoop ovanpå huven igen och klä den med hålen. Sedan bifoga bultar och hårdvara för att säkra huven scoop.

Tips och varningar


 • vara försiktiga med hur du markera din borra hål, är detta den viktigaste delen av installationen. Använda ytterligare mätningar för att dubbelkolla placeringen av dem om du inte är säker eller inte kan markera dem genom den faktiska skruvhålen.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en nedfällbar bildskärm bil tv
  hur man utformar anpassade fotsteg
  hur du installerar en soltak i en Honda Prelude
  Hur installerar man en sol övervaka visir video?
  hur man gör glasfiber bodykits för bilar
  hur man kopplar bilens kabelnät stereo kablage
  hur man installerar en spoiler saturn bil tillägg
  hur man byter bakre däck högtalare
  hur man gör hemmagjord bil fresheners
  hur du lägger till Bluetooth / handsfree-kit till 2001 Saab 95