hur man gör en lastbil bränslesnålare

hur man gör en lastbil bränslesnålare

Lastbilar är inte den mest bränsleeffektiva fordon på vägarna i dag. Med alla de utsläpp, höga gaspriser och föroreningar, att hitta var att göra en lastbil bränslesnålare hjälper lindra många problem. Det finns enkla saker du kan göra för att din lastbil i ditt eget uppfart som kan göra det mer bränsleeffektiva dag. Du kan göra en lastbil bränslesnålare med små uppgraderingar och förändringar som är billiga att göra
1.
Minska vikten på din bil. Mer vikt innebär mer arbete för lastbils motor. Detta använder mer gas. Ta ut allt som är onödigt och inte drag saker i sängen av lastbilen som du egentligen inte behöver.
2.
Byt olja och använda en helsyntetisk olja och nytt filter vid varje oljebyte. Syntetisk olja håller motorn svalare och minskar det arbete som motorn tar att köra.
3.
Titta hur du kör lastbilen. Hårda, täta inbromsningar skär in i bränsleförbrukningen. Snabb och hård acceleration gör detta också. Tryck på raster före ett stopp, trycka dem i golvet försiktigt tills stopp. Accelerera snabbt snarare än "slå" gasen.
4.
Installera en kall system luftintag. En kall intag är inte en dyr tillbehör och kan hittas på nästan varje Biltema. Detta ersätter systemet lager luften med ett system som drar mer kall luft i motorn, öka motorns bränsleeffektivitet.

tips och varningar


 • Ta inte bort reservdäcket från lastbilen. Ett reservdäck ger tyngd till lastbilen, men det är en nödvändig tyngd.


 • Relaterade artiklar


  ledningar lysdioder
  hur man använder en off-road vinsch
  Hur man köper XM Radio Samsung nexus
  hur man köper en radio scanner för en bil
  hur man hittar information om påföljden för narkotikasmuggling i Kalifornien
  hur man installerar neonljus bil
  hur man installerar en asianwolf bil larm ledde scanner visuella Stöldskyddande
  hur man installerar en motorhuv (huv) märke på en jaguar
  om soltak
  Hur får man en hel del på en taklucka