hur man fixar en sprucken bil upp transportören

hur man fixar en sprucken bil upp transportören

En bil toppen transportör är en stor tillbehör för stora och små bilar. I vissa fall kan de lägga till 50 procent mer lastutrymme på ett bekvämt, out-of-the-way fallet. De är perfekta för utflykter och andra vardagliga användningsområden. Men när dessa bil topp flygbolag gå sönder eller spricka det verkligen kan vara ett problem. Vatten kan komma in och förstöra objekt. Det kommer också att poolen befinner sig i lastbäraren. Om du kan hitta en ersättare för den del av bilen topp transportören, använda det eftersom det är det mest effektiva sättet att fixa en trasig en. Om inte, följ dessa steg.

Du behöver:
Glasfiber
. Resin.
Tape.
Sander.
Paint.


1.
Med händerna, tryck på spruckna ihop ändarna så att de inte överlappar varandra och ytan är flush och platt.
2.
På insidan av bilen topp transportören, grov upp området kring den spricka med 120 grit sandpapper. Du kanske vill dölja detta område bort med band först.
3.
Blanda upp ett parti av glasfiber harts insidan av en liten container. Gör ca 3 uns för varje tum av crack du vill reparera.
4.
Ta bort all tejp maskering området om någon har tillämpats. Doppa en del av glasfiber i harts och sedan tillämpa denna glasfiber remsa över sprickan. Sprid mer kåda på hörnet av remsan (där du höll i det) och runt kanterna.
5.
Upprepa steg 5 tills hela sprickan är täckt med glasfiber låt torka . Detta kommer att reparera sprickan och hindrar vatten från att komma in i din bil topp transportören.


Relaterade artiklar


hur man använder hydrauliska domkrafter bil
hur man installerar högtalare bilstereo
spiral booster installationen
hur man köper en in-dash dvd-spelare till din bil
hur man bygger en jeep hardtop transportör
hur man gör hemmagjord bil fresheners
hur man köper en Audiovox mobil videokommunikation system
hur du installerar en video system förstärkare i bilen
installation bil förstärkare och subwoofer
hur man köper en Keyless start-system