hur man får mer hästkrafter på en Ford Ranger

hur man får mer hästkrafter på en Ford Ranger

Hästkrafter kapacitet på Ranger har förbättrats dramatiskt sedan fordonets införande. Ursprungligen kom fordonet med 80 hästkrafter, 2,3-liters fyrcylindrig motor. Varje års modeller har stadigt förbättrats, med 2009 Ranger erbjuder en kraftfull 4,0-liters V6-motor med en imponerande 207 hästkrafter. Det finns fortfarande utrymme för förbättringar, och större hästkrafter kapacitet kan öka inte bara din lastbil prestanda, men dess bränsleekonomi samt

Du behöver:.
Hög kvalitet motorolja.
Byte luftfilter.
Byte oljefilter.
Högkvalitativ kamaxel.
Byte ljuddämpare.
Avgasrör ersättare.


1.
Använd högkvalitativa motorolja i rätt klass. 5W-20 är rätt kvalitet för de flesta Ford Rangers.
2.
Har luftfiltret ersätts med ett högt flöde luftfilter, t. ex. en K N filter prestanda. Olika modeller finns för olika Ranger modeller och år. Dessa medger större luftflöde medan ordentligt rena luften.
3.
Byt ut oljefiltret med en högkvalitativ filter som ger högre flöden av olja. K N erbjuder bra oljefilter för Ford Rangers.
4.
Använd de rekommenderade bensin för att öka kompressionen i motorn och förbättrar prestanda. Vanlig blyfri är den optimala gasen för de flesta Ford Rangers.
5.
Ha en Motorvac service utförs på din lokala mekaniker butik. Detta rensar ut motorn och hjälper din motorns prestanda på sin högsta förmåga.
6.
Har kamaxeln ersättas för att öka kompressionsförhållandet. Crane kammar, Compcams och Camcraft alla erbjuder kamaxeln uppgraderingar för Ford Rangers.
7.
Har luftintaget uppgraderas. Bättre rörledning kommer att minska luftmotstånd och förbättra motorns prestanda. K N: s kall luftintaget systemen är bäst.
8.
Uppgradera till en större ljuddämpare som tillåter luften att flöda ut från Ranger lättare. Din mekaniker kan välja en ljuddämpare som är bäst anpassade för din modell och år, men Flowmaster gör högkvalitativa ljuddämpare för alla Ford Rangers.
9.
Har avgasröret utvidgade att minska luftmotståndet och trycket när luften lämnar motorn.

tips och varningar


 • Se till att ha alla ändringar som gjorts av en professionell mekaniker för att säkerställa att de görs på rätt sätt. Vissa av delarna kan köpas online på en rabatt, men installationen ska alltid göras av en fackman.


 • Relaterade artiklar


  hur du skapar anpassade-formad kapslingar för bilstereo system
  öka prestanda dodge halvklotet pickup
  hur man gör Harley avgaserna starkare
  hur man byter bakre spiralfjädrar
  hur har din bil fönster tonade, smakfullt
  hur man rejet en stjärna Yamaha V 650
  hur man ändrar ventilfjädrar på tryckstången v8 utan att ta bort topplocket (s)
  hur man installerar streetglow under glöd lampor
  om bildekaler
  hur man bygger lådor bil högtalare