hur man fäster spoilers till bilar

hur man fäster spoilers till bilar

Spoilers är ett enkelt sätt att anpassa en bil, men de kan vara knepigt att installera. Med några noggranna mätningar och lite tid, du också kan installera ett spoiler (även känd som en vinge) på bara några timmar

Du behöver:. .
Måttband
Maskeringstejp.
Penna eller penna.
Drill.
Borrkronor.
3 /8 Ratchet och uttag.
Skruvmejsel, både Phillips och Flathead.
.

Mätning och installera en spoiler


1.
Använd först maskeringstejp för att täcka baksidan av bålen på vilken du ska installera spoiler. Detta för att skydda färgen liksom använder för mätningar.
2.
Med måttband, hitta mitten av stammen. Tre poäng gör en linje, så markerar centrum av stammen i tre ställen längs fordonets mitt och anslut punkterna för att göra en linje. Detta kommer att vara den främsta mätpunkten.
3.
Mät spoiler att du kommer att installera. Några spoilers har tre fästpunkter, medan andra har bara två. Hursomhelst, kommer mätningarna vara densamma. Mät bredden på monteringshålen på vingen.
4.
Ta det mått du just gjort på vingen och dela den i två. Det är mitt i spoilern. Ta nya delas mätning och markera från centrumlinjen på stammen ut. Använd pennan eller en markör för att sätta en plats på stammen där hålen kommer att bli. Gör detta för båda parter, med samma tre punkter-för-en-line process.
5.
Placera vingen på fordonet och ta ett steg tillbaka. Se till att spoilern visas centrerad på fordonet. Du har inte borrat några hål ännu, så se till att det är exakt där du vill att spoiler att vara, eftersom detta är din sista chans att få det rätt innan borrningen påbörjas.
6.
Generellt finns det två fästhål per sida på en spoiler. Mät skillnaden mellan de två hålen, dela det med två, och markera den punkt på den yttre linjer som du har markerat på stammen. Markera sedan de två hålen i varje hörn.
7.
Ställ ytterback på bålen, den här gången försöka att placera varje ände av spoilern så att monteringshålen är så nära som möjligt att hålen du har markerat på stammen. Steg tillbaka igen och bekräfta det är exakt där du vill ha spoiler. Gör eventuella justeringar om det behövs.
8.
Använd en liten borr för att borra hål som du har markerat. Om det finns en tråd för en tredje bromsljus, markera var det hålet behöver vara och borra ut det också.
9.
Använd successivt större borr tills du hittar en som är en storlek större än skruven som används för att montera spoiler på stammen. Ibland är det en skruv, ibland är det en bult, så var beredd på båda alternativen.
10.
Med en kompis att hjälpa dig hålla spoilern på plats, börja foga in skruvarna från botten av stammen till spoilern. Löst passar skruvarna tills alla är inställda.
11.
Stäng stammen och se till att allt är uppradade och rakt. Ta bort tejpen. Om spoilern behöver mindre justeringar, kan det vara möjligt att öppna upp hål som montera spoiler, men det beror på bredden på basen. När det det som perfekt, har en vän hålla det stilla, sedan dra ner spoilern på stammen.

tips och varningar


 • Se alltid till att mäta två gånger, borra en gång. Om du inte är säker på dina mått, ett steg tillbaka och ta en paus, sedan komma tillbaka och kontrollera igen. Alltid vara säker på dina mått är korrekta innan du gör det första hålet.


 • Relaterade artiklar


  hur man balanserar fälgar
  hur man köper en avlägsen förrätt för en bil
  hur man installerar en anslutning släpvagn ljus på en Cheva
  hur man installerar bafflar i förväg och Hines långskott
  hur du ställer klockan på pionjär bilstereon
  om organ kit
  hur du installerar en ny bil platta stereo ansikte
  Hur konvertera baksätet i en skåpbil till en säng
  Hur fungerar en avlägsen Keyless arbete system för inresa?
  hur du installerar en stereo i en Ford Taurus