hur man bygger ett reservdäck bärare av tak

hur man bygger ett reservdäck bärare av tak

Ett tak reservdäcket transportören kan verkligen vara en praktisk sak att ha på en off road fordon. Du vet aldrig när du behöver ett nytt däck, och om du är i några tunga terräng, kan du inte lita på dem som munk reservdäck. Du behöver en berg-stora däck som är lika stor som din vanliga trappsteg

Du behöver:.
Metal såg
. Metallram barer (2x4 metallreglar eller stänger).
Däck montera bultar (eller 1 /2 tums, 8 tum lång gängade bultar).
Tire mutter.
Svetsutrustning.
Befintliga takräcke.


1.
Mät avståndet mellan de två reglar av dina takräcke. Du behöver ett takräcke monteras på ditt fordon för att slutföra detta projekt.
2.
Klipp två metallstänger (2x2 eller 2x4 stål eller aluminium) till 6 "längre än detta avstånd. Då markera det verkliga avståndet mellan ditt kors takräcket barer på metallstänger.
3.
hjälp av en bågfil eller 2 "slipskiva, skär halvcirklar i ändarna av metallstänger På era platser takräcke som passar storleken på din reglar. Dessa barer som passar över reglar av din takräcke.
4.
Lägg barer i hela däcket och göra markeringar genom däcket lug nut hål på metall rack. Däcket bör placeras så att piggen muttern hålen är närmast racket barer.
5.
Borra hål i barer för en gängad däck bulten. Skjut bultarna genom gallret så att de möter upp i motsatt riktning som halvcirklar du klippa för reglar.
6.
Svetsa bultarna till metall bar ramen med en TIG eller gas svetsare. Du kan även skydda dessa skruvar till barer med en bricka och 1 /2 tums mutter, så länge som bultar är gängade rätt att skruvhuvudet.
7.
Montera däcket rack på takräcket. Borra ett hål genom vardera änden av baren där den ansluter med korset bar. Säkra däck rack till takräcket med hjälp av metall skruvar och en effekt förare.


Relaterade artiklar


hur man utformar anpassade fotsteg
hur du tar bort en dörrpanel på Jeep Liberty
hur du lägger upp skannade kartor till en GPS
hur du ska justera bromspedalen höjd i en Toyota Corolla
hur man installerar bil dörrhandtag
hur man förbereder en bil yta för målning
hur man får en handikappad registreringsskylt i Colorado
om dump säng kit
Hur DROP oljetråget i en Chevy Cobalt
Hur får man en personlig registreringsskylt i South Dakota