hur man avgör utväxling

hur man avgör utväxling

Ändra fordonets utväxling är ett relativt billigt sätt att dramatiskt förändra egenskaperna hos fordonet. Förändringar fordonets utväxling är en mycket populär prestandauppgradering eftersom den inte kräver någon motorförändringar och verkningarna av ändringen av förhållandet omedelbart märkbar. Utväxling definieras som det antal varv som fordonets drivlina måste göra för däcken att göra ett varv. Till exempel, om fordonets utväxling 2:80, måste köra tåget tur två hela varv plus. . 8 (eller 80 procent) av en annan varv på bilens däck att göra en revolution

Du behöver:. .
Skiftnyckel


1
Öppna differentierad inre delar för att avslöja redskap. Vissa skillnader har ett tak som finns på baksidan av differential. Locket är fastsatt i differential med ett antal bultar. Borttagning av bultar med en nyckel kommer att befria locket från differentialen. Andra skillnader har en mittsektion som rymmer redskap. Ta bort den centrala delen differential, är det först nödvändigt att ta bort drivaxeln. Ta bort bultarna som håller fast drivaxeln till differential med skiftnyckel och dra sedan drivaxeln bort. Ta bort hjulen och bromsarna, ta sedan bort bultarna som håller axlarna med den skillnaden bostäder. Dra axlarna rakt ut av skillnaden. Ta bort bultarna som håller fast differentialen differentialen bostäder, dra sedan differentialen bort.
2.
Räkna antalet tänder på kuggkransen inom differential. Ringen redskap är de stora runda växel.
3.
Räkna antalet tänder på kuggväxeln. Kuggväxeln är den mindre av de två redskap.
4.
Dela antalet tänder på kuggväxeln i antal tänder på kuggkransen. Till exempel, om kuggväxeln har nio tänder och kuggkransen har 37 tänder, är den utväxling 4:11. Detta innebär att drivlinan måste stänga fyra hela varv plus ytterligare 0,11 varv för däcken att göra en revolution.


Relaterade artiklar


Skillnaden mellan kropp hiss och fjädring lyft
öka hästkrafter på en 4.2L Ford F150
hur man installerar ett filter på en Pocket Rocket
hur man intall en jet-chip
hur du installerar en soltak i en Ford F-serie
hur man köper en kunnig bil dvd-spelare
hur du installerar en soltak i en Ford Taurus
hur man köper en radio scanner för en bil
hur du kan få en ny radio i en Ford F-150
hur man får pengarna tillbaka efter att ha förskingrat