hur man anpassade måla din bil att se ut som trä

hur man anpassade måla din bil att se ut som trä

Det finns inget som matchar den enkla skönheten av trä, även på en bil. Många tycker om utseende av äkta trä på sina fordon, och det är en unik möjlighet att uppdatera eller förbättra din bil. Det kan också hjälpa dig att marknadsföra ett snickeri eller skogsaffärer. Det kan göras med hjälp av regelbunden automatisk färger och lite kreativitet

Du behöver:.
Brun och svart Auto Paint
. Pensel.
Rulle.
Tape.


1.
Tejpen dina fönster och dörrar och allt annat du inte vill målade.
2.
Ansök en grundfärg av en köttig brun eller ljusbrun bil färg färg på din bil. Täck hela ytan av det område som du vill målade som trä. Använd jämna drag, precis som du målar på en vanlig färg. Detta är inte en täckfärg
3
Mixa upp en mörkare orange färg på samma bil färg. . Detta kommer att efterlikna träets ådring. Efter det första lagret torkar, att borsta i denna färg med långa streckad, stroke utgör naturliga korn av trä.
4.
Lägg till en liten svart till denna färg och gå tillbaka till korn att lägga skugga och mörkare linjer. Tryck bara längs ner i din säd slag, och använder snabba, smidiga rörelser för att ge djup och detaljrikedom.
5.
att lägga till mer detaljer som spikhål, eller att skapa "lister" eller skivor, blanda upp lite svart färg med lite brunt och med en liten pensel oljefärg , skapa slat linjer, huvuden spik och knutar i trä. Du kan använda mörk bärnsten för knut hål, som fungerar precis lika bra som svart.
6.
Låt torka och sedan tillämpa en klar topplack för att ge bilen en blank, polerad trä titta.

tips och varningar


 • Studie korn mönster innan du försöker att måla. Välj en typ av korn mönster som du gillar och följer den noga för bästa resultat, matchar du målar färger för den faktiska träfibrerna innan du tillämpar dem.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en sub
  hur du lägger tillförlitlig prestanda på ditt fordon
  hur man ökar hästkrafter
  hur man söker efter den rätta framtiden organ byggsatser
  hur man installerar en kall luftintag i en Pontiac Sunfire bruttoton 1997
  hur du installerar en stereo i en Nissan Pathfinder
  installera en bilstereo preamp
  hur man byter bakre spiralfjädrar
  hur vävstol Tändstift trådar - billiga
  hur du gör din egen vätgas för bilar