Hur släpvagn belysningen fungerar?

Hur släpvagn belysningen fungerar?

Montering

En trailer ljus kan monteras på många olika mode beroende på modell, men den vanligaste typen helt enkelt fästen. till släpet via en eller två bultar med en mutter på varje ände. Tillverkas trailers kommer att innehålla bestämmelser och en viss plats för släpet ljus, men anpassade släpvagnar skall vara utrustade med anpassade fästen som arbetar med stil släpvagn ljus du vill använda. Kontrollera också de lokala förordningar för att se om släpvagn ljus i ditt område måste monteras på ett visst sätt, till exempel så många meter ifrån varandra eller vid en viss höjd från marken. Kontrollera också att ljuset är vattentätt om det kommer att gå på en båt trailer, för när båten lanserades trailern lamporna många gånger bli blöt eller helt under vatten.

Ledningsdragning

Varje trailer ljus är ansluten direkt till motsvarande sida av fordonet ljusa ledningar. Med andra ord, vänstersväng, stoppa och svans släpvagn ljus kommer att kopplas in i stopp, tur och svans elektronik i vänster bakljus på bogsera fordonet, och lika för höger sida. Av denna anledning om det är något fel med svansen ledningar på fordonet, kommer släpvagnen lamporna inte fungerar heller. Om det bara finns en lampa ute i ljuset montering på fordonet, kommer signaler på släpvagnen ljuset fungerar fortfarande korrekt i de flesta fall. Trailern ledningar är ofta ligger inne i en plast vävstol och dirigeras antingen inom eller mycket nära ramen på släpvagnen för att undvika skador från klämmer eller väg skräp. Det är alltid rekommenderat att använda 14 gauge eller över ledningar för släpvagnen lampor, speciellt om släpet är över 10 meter lång. En tjockare tråd kommer att skapa mindre motstånd över långa avstånd.

Anslutningar

Givetvis är trailern ledningarna inte är knutna direkt till elektroniken som kabeln fordonet eller släpvagnen skulle fastna på problem. Det är åtskilda av en kontakt som kan anslutas och avlägsnas snabbt. De två vanligaste typerna är en hårpiska kontakt, vilket är en rund nav som vanligtvis sitter på Hitch själv och har en cover på den för när det inte bogsering, och en 4-vägs platta kontakten som kopplar lika lätt, men är vanligtvis frihängande eller tagits i stammen eller luckan av fordonet när släpvagnen inte används. Båda kontakterna ger samma funktion, och det är nästan enbart en fråga om smak vilken som väljs. Den fläta typ kontakter verkar vara mer benägna att misslyckas, men de gör montera bra och är enkla att använda.


Relaterade artiklar


hur du installerar en bil larm i en Hyundai Sonata
hur man får en handikappad registreringsskylt i Nebraska
hur du installerar en soltak i en Mazda6
hur du tar bort en taklucka
hur du installerar en bil larm i en Pontiac Grand Prix
hur man förbereder en bil yta för målning
hur du installerar en soltak i en Toyota Camry
Hur man väljer en bil förstärkare
hur du installerar en takfönster i en Plymouth Voyager
hur fungerar pulverlack?