Hur fungerar en krängningshämmare?

Hur fungerar en krängningshämmare?

Ökad Spring Rate

En krängningshämmare är en metall stång fäst på baksidan av chassit ovanför höger och vänster suspensioner. Din upphängningsfjädrarna för närvarande har en kompressionsgrad och när en fjäder trycks ihop de andra tenderar att gå opåverkad. Fjädring tillsammans med en krängningshämmare ökar våren räntan på våren får mest tryck. I huvudsak eftersom krängningshämmare är ansluten till både höger och vänster sida, när man våren har trycket krängningshämmare sätter också press på den motsatta våren. Detta ökar dina fjäderstyvhet genom att tvinga dem att reagera på varandra.

Gränser Lean

Eftersom fjädrarna nu direkt påverkar varandra, mager är begränsad. Utan en krängningshämmare, när du vänder insidan fjädrarna komprimera medan utsidan dekomprimera och i vissa fall lyfta däcket från av vägen. Den krängningshämmare hjälper distribuera komprimering till det motsatta våren hålla chassit mer nivå till marken bör utanför däcket inte lyfta från marken i ett hörn med en krängningshämmare. Det krängningshämmare ansluter både bak fjädrar och tvinga fjädrarna att arbeta tillsammans.

Gränsvärden Camber ändringar

Camber är vinkeln av däcket i förhållande till chassit. Däcken har en direkt relation med fjädring och krängningshämmare ger ett direkt förhållande med både däck och fjädrar. Utan en krängningshämmare är det möjligt att under en tur för camber på däcket vara så drastiska att du kommer att köra på väggen av däcket. Den krängningshämmare jämnare distribuerar komprimering, vilket begränsar mager, och därför håller camber i däcken blir för positiv. Positivt camber kan resultera i att köra på däcken däcksidan.


Relaterade artiklar


hur man använder hydrauliska domkrafter bil
hur du installerar en soltak i en Nissan Maxima
sub lådor & hur man gör subs starkare
hur du tar bort en bil platta stereo ansikte
hur man köper en Keyless start-system
hur man tråd en satellit radio i en bil
hur du kontrollerar och ersätta en kamrem i en Hyundai Sonata
hur man installera flera subwoofers i en bil
hur man väljer en verklig bil navigator för bilen
Hur man köper bästa intaget prestanda luft