öka prestanda dodge halvklotet pickup

öka prestanda dodge halvklotet pickup

Dual avgassystem

Många lager Dodge Hemi mickar levereras som standard med en fabriksinstallerad enda avgassystem. En enda avgassystemet är standard på mest lätta lastbilar och bilar, och trots att det finns inget fel med ett enda avgassystemet, en dubbel avgassystemet (två avgasrör spännande en motor) ökar motorns hästkrafter och ökar gas körsträcka. En Dodge Hemi pickup, som drivs av en Mopar högpresterande halvsfärisk-formad motor eller Hemi, skulle få betydande hästkrafter med tillägg av ett dubbelt avgassystem.

High-Flow Katalysator

En katalysator, som är en avgasutsläpp "efterbrännkammare" ansvarar för att tända och reburning oförbrända avgaser spännande fordonets motor, resulterar i en svag minskning av maskinstyrkan på grund av konstriktiv effekter en konverterare har på utsläppen spännande motor. Högt flöde katalysatorer, som är avsedda att vara mycket mindre restriktivt men lika effektivt som lager katalysatorer, öka motorns hästkrafter genom att eliminera motorn drar som orsakas av avgaser begränsning. High-flow katalysatorer är idealiska för högpresterande motorer av typen. En Dodge Hemi pickup skulle få en märkbar ökning i hästkrafter med tillägg av ett högt flöde katalysatorn.

High-Rise intag Manfiold

En höghus, eller prestationer, insugsgrenröret en speciell typ av insugningsröret för att underlätta bränsletillförsel och flöda ut ur ett fordons förgasare eller insprutningssystem som den träder fordonets motor. De flesta personbilar och lätta lastbilar kommer som standard med grenrör fabrik intag, som är mer restriktiva i design och funktion. En Dodge Hemi pickup, få en betydande prestandaökning med tillägg av ett höghus insugsgrenröret.

High-Flow luftfilter

En högt flöde, eller prestanda, luftfilter är en särskild typ av luft filter som är mindre restriktiva till luftflöde än en traditionell fabrik luftfilter. En högt flöde luftfilter tillåter mer luft att sugas direkt in i en motor under drift, en egenskap som ökar motorns förbränning och motorn hästkrafter. En högt flöde luftfilter installeras i stället för en fabriksinstallerad luftfiltret på en Dodge Hemi pickup skulle öka motorns prestanda och kraft.


Relaterade artiklar


om billack
hur man får en handikappad registreringsskylt i Kentucky
hur du tar bort ett lås ratten
Hur får man en tallrik specialitet licens i Arkansas
hur du väljer ett gnista rad plugg värme
hur du installerar en ny bilstereo
hur man installerar ett slutrör
hur man förbereder en bil yta för målning
hur man köper en avlägsen förrätt för en bil
installera fjädrar för konkurrens engineering