installera barer rock nerf

installera barer rock nerf

Allmänt

Rock järnväg nerf barer är en nödvändighet för alla off-road entusiasten som planerar på Rock Genomsökning eller i närheten av spår med hinder längre än bilen är hög. De är normalt tillverkade av 3 /16 stål och är utformade för att ta några grova övergrepp. Om byggas och installeras korrekt, kommer att rocka skenor skydda kroppen från leden skador och spara massor av pengar i dyra reparationer. Ibland kallas rock reglagen för att de bokstavligen glida över den övre ytan på större stenar och block, i stället för denting och fånga dem vägen en kropp panel skulle.

Förberedelser

För att effektivt installera rock räls, måste de passar på fordonet rätt, vilket innebär en viss mätning och gäckande. Med hjälp av en domkraft, lyft rock räcken upp till där du vill ha dem installerade i fordonet. De flesta av dessa berg räls kommer att fästa på ramen och har förborrade hål för självgängande skruv. Noggrant mäta och markera där varje hål ska borras, se till berget järnväg är precis där du vill ha det. Det är rekommenderat att få det så nära beröring underredet som möjligt. Gör detta steg för varje sida av fordonet, att försöka få dem så symmetrisk som möjligt. Vissa fordon har vad som kallas en "nypa söm" i kroppen, och om berget nerf barerna var skräddarsydd för den specifika modellen, kommer det sannolikt har bestämmelser för att säkra dem också. Medan du har berget järnväg hånade upp i det läge du vill ha det, kom ihåg att markera bort nypa sömmen eller organ fästen också. Vid borrning i ramen, rekommenderas att få en titannitrid borr göras för metall om man inte kom med barer. Rekommenderas också målar berget rälsen innan installation med en rost förebygga färg, eftersom rälsen behöver så mycket skydd från väder och vind som möjligt.

Installation

Nu när hål borras och rälsen är målade, är det dags att montera dem på fordonet. Återigen, Jack band upp till, där de kommer att installeras och börja köra självgängande metall skruvar i ramen. Dra inte åt någon av dem hela vägen så att svärdet har utrymme att flytta om ett par av hålen är en smula off. Samma idé går för kroppen hålen för montering-montera dem alla löst nog så att svärdet kan flytta runt vid behov. När alla självgängande skruvar är i, är det dags att dra åt dem. Det rekommenderas att göra varje ände och arbeta dig mot mitten. Efter de är helt installerad, testa dem för att se till att de inte vicka runt eller skift så att fordonet blir maximalt skydd från klipporna.


Relaterade artiklar


välja färg för glasfiber
hur du installerar en soltak i en geo tracker
hur man installerar en stereo i en saturn vue
hur man ökar bränsle körsträcka med vatten (H2O)
om Pioneer ljud
hur du tar bort bilstereo
hur du väljer ett korrekt turboladdare storlek
hur du installerar en soltak i en Ford Taurus
hur du installerar en bil larm i en toyota tundra
hur du installerar en bil larm i en Honda Accord