hur man installerar kall luftintaget på en Honda

hur man installerar kall luftintaget på en Honda

Kall luft intag system är ett utmärkt sätt att få kall luft i din Honda motor. Detta kyler motorn och ger bättre prestanda. En kall luft intag kan också förbättra hästkrafter, gas körsträcka, ljud och vridmoment. Honda kommer att känna mer kraftfull efter installation av kall luftintaget. Lär dig att installera en kall luftintaget på en Honda och få mer effektiv drivkraft från din Honda-motor

Du behöver:.
Skruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats.
Jack och pallbockar.


1.
Bort den negativa polen på bilbatteriet. Detta gör att du kan arbeta med bilen utan risk för chock. Vänta även tills bilen har svalnat helt eftersom du kommer att arbeta nära motorn.
2.
Ta bort den ursprungliga luftintaget genom att ta bort rören, luftfiltret och låda. Dessa delar kan tas bort med hjälp av en skruvmejsel eller Ratchet och kontakten på bultarna som håller ihop bygelhalvorna. Lossa klämmorna och ta bort maskinvara men spara slangklämmor. Ta försiktigt bort luften sensorer från den ursprungliga intaget.
3.
Installera den nya kall luftintaget på din Honda genom att skjuta en gummi ärmen över hålet på insugningsröret och montera röret i hylsan. Dra åt de två slangklämmorna runt gummihylsan. En annan gummi sömn och två slangklämmor kommer att monteras ihop på samma sätt i mitten av intaget.
4.
Hissa upp bilen och sänk ner det till två pallbockar. Få under bilen för att slutföra installationen genom att nå upp och placera filtret på slutet av röret med en ärm och slangklämma.
5.
Kontrollera att alla slangklämmor är åtdragna och alla gummimuffar skjuts på ordentligt med några luckor.
6.
Ta försiktigt av domkraften och sänka bilen tillbaka till marken. Anslut batteriet terminalen innan du försöker starta bilen.

Tips och varningar


 • Spara den ursprungliga luftintaget vid den kalla luftintaget inte passar, eller för framtida bruk.
 • Arbeta aldrig på en bil med batteriet fortfarande är inkopplat.


 • Relaterade artiklar


  installationsanvisningarna för huggorm 5.000 bil larm
  hur man köper en personlig registreringsskylt i Storbritannien
  hur man mäter däckstorlek
  Hur ställer du klockan på en pionjär bilstereo?
  hur man installerar anpassade fotsteg
  hur man installerar ett slutrör
  om avlägsna Keyless bilen inträde
  hur man bygger en låda lastbil verktyg
  hur tråd strålkastare med ett relä
  hur du installerar en stereo i en Ford F-serie