hur man installerar en spoiler

hur man installerar en spoiler

En spoiler fästen under den bakre stötfångaren täcka och utökar längden på stötfångaren locket. Detta ger bilen ett eget utseende, gör att bilen hamnar längre ned och om de används tillsammans med sidokjolar och en främre spoiler kommer hela bilen verkar betydligt lägre. Body shops kommer att installera bakre läpp spoilers men till ett högt pris. Lär dig att installera en spoiler för dig själv och spara pengar

Du behöver:.
Borra
Skruvar /bultar.
Dubbelhäftande tejp.
Tvättsprit.
Rag.
Måttband.
Märkning penna.


1.
Läs riktningar som kan ha kommit med bakre spoiler. Några läppen spoilers kommer med en monteringssats men de flesta gör det inte.
2.
Mät hur lång den bakre spoiler är och sedan mäta och markera exakt där du vill att den skall monteras under den bakre stötfångaren täcka.
3.
Rengör området under stötfångaren locket och på baksidan spoiler med tvättsprit och en trasa.
4.

Applicera dubbelhäftande tejp på spoiler. Placera spoilern på stötfångaren täcka det område du markerat. Tryck ordentligt. Dubbelhäftande tejp räcker inte för att hålla spoiler till bilen, men den kommer att hålla spoilern på plats mellan bultar /skruvar för att hålla eventuella luckor bildas.
5.
Använd borren och borra genom hålen i den bakre spoiler och in i stötfångaren locket. Montera skruvar i dessa hål för extra styrka.


Relaterade artiklar


hur du installerar en soltak i en Nissan Maxima
hur man installerar ett slutrör
om smedja intercoolers
Felsökning av en LCD-pekskärm i en bil
hur du installerar en bakre spoiler på en Dodge Charger
hur man köper bil högtalare
hur du lägger fin pensel och detaljer penna retuscherade woodgrain effekter
hur man bygger en front buggy motor järnväg
hur du installerar en stereo i en geo metro
hur man byter en bil konsol